ЗОШ №7 — БАСКЕТБОЛЬНІ ЧЕМПІОНИ

ЗОШ №7 — БАСКЕТБОЛЬНІ ЧЕМПІОНИ

Право перемогти в міських змаганнях з бас­кет­болу виборювали шість дівочих збірних загальноосвітніх шкіл, що змагались за коловою системою.
З перших турів стало зрозуміло, що підготовленість колективів ЗОШ №7, 6 та гімназії є вищою, ніж у решти команд. У суперечці між цими збірними і було виявлено трійку призерів. Продемонструвавши дружню колективну, результативну гру, звання переможниць здобули вихованки вчителя фізкультури ЗОШ №7, котрий вже більше 40 років працює на ниві фізичного виховання, Олександра Анатолійовича Стопичева. Чемпіонками стали Наташа Юрчук, Люда Тимців, Настя Стурда, Аня Печенкіна, Настя Місюра, Юля Степанюк, Наташа Петренко.
Поступившись лише чемпіонкам, другими в турнірній таблиці розташувались юні баскетболістки ЗОШ №6, яких готував до турніру Віктор Якович Ісакован. Замкнули трійку призерів спортсменки міської гімназії під керівництвом Любові Олександрівни Бутар.
Крім команд-призерок, участь у турнірі взяли баскетболістки ЗОШ №10, 4, колегіуму. За підсумками змагань буде сформована міська збірна, що стартуватиме у зональних обласних змаганнях із цього виду спорту, що пройде незабаром у нашому місті.
Вдалих вам виступів, дівчата!
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото О.СТОПИЧЕВА