ТУРНІР ТЕНІСНИХ МАЙСТРІВ

ТУРНІР ТЕНІСНИХ МАЙСТРІВ

\"ТУРНІРВеликі майстри малої ракетки не так часто заїжджають до нашого міста, але 15 січня у міському колегіумі зібралися, якщо можна так сказати, корифеї настільного тенісу. Дивитись на гру великих майстрів — це дійсно естетична насолода.
Це був великий різдвяний міжобласний турнір із настільного тенісу на призи фірми «Юнік Фарма», директором якої є Михайло Костянтинович Махінов, голова тенісної федерації міста, палкий прихильник цього виду спорту, котрий багато років на своїх плечах несе весь фінансовий тягар матеріально-технічної бази улюбленого виду спорту. За останні декілька років Михайло Костянтинович придбав вісім добротних тенісних імпортних столів для загальноосвітніх шкіл міста, неодноразово фінансував поїздки на змагання будь-якого рівня, а саме — обласні та Всеукраїнські, юних тенісистів ДЮСШ.
За підтримки Михайла Костянтиновича Махінова створена міська команда, яка бере участь у клубному чемпіонаті України (центральний регіон). Після двох турів наша команда у своїй групі посідає перше місце, а далі гратиме у двох фінальних турах, і це все завдяки повній фінансовій благодійній допомозі директора фірми «Юнік Фарма» М.К.Махінова. Дозволю собі подякувати від усіх дітей і батьків, спортивної громадськості міста за таку благородну та святу справу, яку Ви робите для громади міста.
Повертаючись до даного турніру, скажу, що в ньому взяли участь юні обдарування міської ДЮСШ, чемпіони області серед школярів — Левицький Олександр, Гороницький Артем, Струс Сергій, Корнієнко Микола.
\"ТУРНІРКорнієнко Микола — наймолодший тенісист цього турніру, але дивитися за його грою надзвичайно приємно. Прогрес, який він демонструє за останні декілька років, важко не помітити. Це, дякуючи його тренеру, Майстру Л.Х. та його батьку Юрію Михайловичу, котрі вдвох ведуть його до тенісних вершин. Батько Миколи — Юрій Михайлович — не пропускає жодного тренування сина та їздить разом із тренером на усі спортивні змагання різного рівня. Спасибі Вам, Юрію Михайловичу, за зразковий приклад виховання дитини, і ми віримо, що нові спортивні вершини ви підкорите.
Учасниками турніру були гравці з Коростишева — майстер спорту Павло Скок, з Шепетівки — майстер спорту Віталій Климов, кандидат у майстри спорту, житомирянин, Микола Тягло, Володимир Гречанюк — з Нетішина, з Полонного — Шуляк Олег та інші.
Не можна передати словами тієї атмосфери спортивної боротьби, що точилася за тенісними столами. В результаті — чемпіоном турніру став Павло Скок (м.Коростишів), друге місце посів Віталій Климов (м.Шепетівка), на третьому — Олександр Левицький, кандидат у майстри спорту (м.Новоград-Волинський). Досить гостра боротьба точилася між четвертим та шостим місцями, де три учасники набрали однакову кількість очок і лише за додатковими показниками були розподілені місця: четвертим став Греченюк Володимир (м.Нетішин), п’ятим — Тягло Микола (м.Житомир) та шосте місце посів Гороницький Артем (м.Новоград-Волинський).
Хочу відзначити, що всі учасники, котрі посіли від 1-го до 7-го місця, нагороджувалися грошовими призами від фірми «Юнік Фарма», а призери — грамотами відповідних ступенів.
Відзначались номінації:

  • «За волю до перемоги» — Андрій Чумак (Полонне).

  • «Найтехнічніший» — ­Артем Гороницький (Новоград-Волинський).

  • «Найкоректніший» — Сергій Струс (Новоград-Волинський).

  • «Наймолодший» — Микола Корнієнко (Новоград-Волинський).

  • «Найдосвідченіший» — Володимир Гамма (Новоград-Волинський).

  • «Найкращий атакуючий гравець» — Олексій Глазков (Нетішин).

  • «Найкращий захисник» — Олег Шуляк (Полонне).


Слова великої людської вдячності хочу висловити ветерану педагогічної праці, ветерану настільного тенісу, тренеру, викладачу ДЮСШ Майстру Л.Х. за виховання та відмінну підготовку юних тенісистів міста та за зразково проведений турнір.
Окремі слова вдячності ­висловлюю директору колегіуму Камілі Домініківні Сідлецькій, котра завжди іде назустріч спортивним потребам нашого міста, надаючи спортивну базу колегіуму для будь-яких спортивних змагань.
В.ГАММА, начальник відділу з питань розвитку фізичної культури і спорту міської ради