ЛІСНИЧІ — ВПРАВНІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ

ЛІСНИЧІ — ВПРАВНІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ

Турнір з волейболу серед чоловічих команд, де розігрується кубок на честь знаної, шанованої людини, Героя Соціалістичної праці Степана Гавриловича Сидорчука, проводиться вже більше двадцяти років. У цьогорічних змаганнях було заявлено вісім колективів, що представляли ведучі волейбольні центри нашого міста та району, а також гості з Рівненщини, Хмельниччини та двох ­районних центрів Житомирщини. На попередньому етапі у двох підгрупах команди виборювали право грати у фінальній стадії турніру. У підгрупі, де проводилися ігри у спортзалі ДЮСШ, безпрограшну серію показала збірна Новоград-Волинського району, у складі якої грали молоді волейболісти із сіл Великий Молодьків, Гульськ та Пилиповичі. Лише одна поразка була в пасиві наших гостей з смт.Ємільчине. У підгрупі, що виступала у спорткомплексі промислово-економічного технікуму, право участі грати у фіналі було в активі збірної лісомисливського господарства та студентів технікуму. Згідно з положенням у фінальному поєдинку змагались команди, які найвдаліше провели попередні тури, а саме — збірна району та збірна лісгоспу. Першу партію з перевагою у три очки виграли працівники лісового господарства, друга ж — завершилася на користь збірної району. У вирішальній грі досвід та майстерність схилили терези перемоги на користь збірної підприємства, де директором є прихильник здорового способу життя, депутат обласної ради Степан Антонович Нусбаум. Особливо вдало діяли на майданчику у складі переможців лісничі Іван Павлюк, Віктор Демчук, старший майстер — Іван Скидан.
У срібних при­зерів молодістю, завзяттям, відмінною технікою волейбольних навичок відзначились Олексій Романюк, Стас Сенніков, Руслан Цимбалюк. У грі за третє місце студенти у двох партіях без проблем «розібралися» з ємільчинськими спорт­сменами. Готував команду ведучий спортивний фахівець технікуму В.К.Савчук.
У присутності численної кількості глядачів, котрі завдяки хорошій рекламі цього дня зібралися подивитись видовищне спортивне дійство, нагороди команді переможців вручив голова районної ради Ф.В.Весельський. Крім почесного кубка, гравці команд-призерок отримали премії з призового фонду, встановлені С.Г.Сидорчуком. Наступний волейбольний турнір у нашому місті буде проведений у лютому 2011 року.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото О.СТОПИЧЄВА