ГОТУЄТЬСЯ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ВИДАННЯ «КНИГИ ПАМ’ЯТІ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ»

З метою увічнення героїзму та жертовності українського народу у роки Другої світової війни проводиться робота з підготовки матеріалів для видання «Книги Пам’яті України. Переможці. Житомирська область».
До «Книги Пам’яті» увійдуть списки ветеранів воєн (радянсько-фінської 1939-1940 рр., Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр., Другої світової 1939-1945 рр.), учасники партизанського та підпільного рухів, котрі живуть, та тих, котрі повернулися після вересня 1945 року і вже померли.
Просимо ветеранів, які проходили військову службу протягом 1939-1945 років, та рідних тих ветеранів, хто не дожив до цих днів, звернутись до міської ради ветеранів війни та праці (вул.Соборності, 13, т. 2-09-88), у відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради (вул.Шевченка, 16, т. 2-15-90) з метою уточнення даних або надання відомостей про померлих ветеранів. Інформація має містити прізвище, ім’я, по-батькові ветерана, рік та місяць народження, військові звання, військову та трудові нагороди, останнє місце роботи, адресу проживання, для тих, хто помер, — дату смерті та місце поховання.
До списків по можливості додати фотографію ветеранів.
Міська комісія з підготовки «Книги Пам’яті»