ЗАХОДИ У МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ

ЗАХОДИ У МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ

Лютий принесе всім відвідувачам міського Палацу культури різноманітні заходи.
Всіх дітлахів, хто має бажання завітати в казку, побачити улюблених казкових героїв, запрошуємо 4 лютого, о 17.30, на фантастичне шоу неймовірних пригод ляльок-велетнів «Шрек на Мадагаскарі» з м. Черкаси.
Вже багато років стало доброю традицією на початку лютого проводити вечори-концерти з нагоди дня виведення військ з Афганістану «Афганські дороги».
Цього року ми чекаємо на нашій звягельській землі гостей з м.Полтава — гурт «Контингент», який не вперше представлятиме своє мистецтво на нашій сцені. Чекаємо всіх бажаючих 6 лютого, о 16 годині.
Щорічною подією в житті нашого міста став захід із нагоди урочистої церемонії відкритого рейтингу популярності «Гордість міста», де будуть відзначені кращі із кращих. Запрошуємо всіх 17 лютого, о 15 годині, до великої зали Палацу культури.
Не залишена осторонь і молодь нашого міста. 13 лютого, о 18 годині, до Всесвітнього дня закоханих відбудеться розважальна програма «Стріли Амура» за участю новоград-волинського студентства. На глядачів чекає нова програма з різноманітними розвагами, концертними номерами: можливо, народяться нові почуття між учасниками. Всіх, хто молодий за віком та душею, запрошуємо на «Стріли Амура».
22 лютого, напередодні Дня захисника Вітчизни, в Палаці культури відбудуться урочистості та звітний концерт військового духового оркестру. З нетерпінням чекаємо вас.
У лютому новоград-волинці відзначатимуть 140-річчя від Дня народження нашої славетної землячки, титана української літератури — Лесі Українки.
Міський Палац культури, якому присвоєно ім’я геніальної поетеси, запрошує всіх жителів та гостей нашого міста долучитися до цієї події. 18 лютого, об 11 годині, у малій залі відбудеться обласний конкурс читців-декламаторів творчості Лесі Українки. Багато років цей конкурс проводився як міський, а сьогодні вже має статус обласного. До організації конкурсу залучені: обласне управління культури Житомирської обласної державної адміністрації, відділ культури і туризму, управління освіти та науки Новоград-Волинської міської ради, працівники Палацу культури. До складу журі увійдуть провідні спеціалісти обласного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги. З учасниками конкурсу будуть проведені майстер-класи. На переможців чекають дипломи лауреатів конкурсу та пам’ятні подарунки.
25 лютого, в день народження Лесі Українки, о 12 годині, покладемо квіти до пам’ятника Лесі в знак шани та великої поваги.
Всіх, хто хоче більше торкнутися життя та творчості нашої землячки, запрошуємо до малої зали на Всеукраїнську науково-краєзнавчу конференцію за участю лесезнавців та шанувальників великої українки.
О 17 годині на головній сцені міста відбудеться урочисте зібрання та вистава народного аматорського театру, що працює при міському Палаці культури, — «На полі крові» — за драматичним твором Лесі Українки.
Ірина АНТИПЧУК, директор МПК