ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РОБОТИ ПРОМИСЛОВОСТІ ЖИТОМИРЩИНИ

Протягом тижня міський голова, поряд із міськими заходами, працював в обласному центрі. Зокрема, брав участь у нараді за підсумками роботи промисловості Житомирщини у 2010 році.
У порівнянні з минулим роком, обсяг виробленої продукції промисловими підприємствами міста зріс на 21,5% і становить понад 317 млн. грн. Найбільший ріст спостерігається на підприємствах «Біоветфарм», «Техна», «Житниця», «Новотекс», хлібозавод, «Сільмаш».
У 2010 році дещо змінилася структура виробництва­ промислової продукції. Найбільшу частку — понад 57% займає галузь машинобудування.
У 2010 році в економіку міста Новограда-Волинського іноземними інвесторами вкладено 700 тис. дол. США.
Протягом 2010 року підприємствами міста освоєно понад 69 млн. грн. капітальних інвестицій, з них за рахунок коштів ­державного бюджету — 100 тис. грн. Інвестиції в основний капітал збільшилися в 2 рази. Підведення підсумків розвитку міста у 2010 р. та нагородження переможців відбудеться 17 лютого у міському Палаці культури.
Міський голова доповів про підсумки господарювання у всіх галузях міста у 2010 році­ керівництву області. Разом із очільниками району — під час зустрічі з головою облдержадміністрації Рижуком С.М., головою обласної ради Запаловським Й.А., іншими керівниками області — він підняв клопотання щодо допомоги у вирішенні серйозних проблем, поінформував про налагодження тісної співпраці із райдержадміністрацією, районною радою, сільськими та селищними радами, а також суб’єктами виробничої діяльності району.

Світлана ЧАЧИНА, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради