www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 2/2021

15 Січня 2021 | Оприлюднив: | 0 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто «шкребе» на душі в людини в стані тривоги? А. Кішки. Б. Мурашки. В. Миші. Г. Мухи.
  2. На що з перерахованого не розповсюджується дія страхівки? А. Пожежа. Б. Повінь. В. Конфіскація. Г. Крадіжка.
  3. Чудо техніки, яке колись називали «залізним конем». А. Автомобіль. Б. Паровоз. В. Трактор. Г. Велосипед.
  4. Хто з’їв «яблуко розбрату»? А. Єва. Б. Білосніжка. В. Ісаак Ньютон. Г. Єлена.
  5. Що означають перші дві або три цифри в штрих-коді товару? А. Код країни. Б. Код виробника. В. Код товару. Г. Код податкової інспекції.
  6. Яка з цих дисциплін вивчає звуковий склад мови? А. Граматика. Б. Морфологія. В. Фонетика. Г. Синтаксис.
  7. Остання буква кирилиці. А. Псі. Б. Іжиця. В. Фіта. Г. Ять.
  8. До якого виду геометричних тіл належить куб? А. Октаедр. Б. Гексаедр. В. Додекаедр. Г. Тетраедр.
  9. Як англійці назвали першу овечку, яка появилася в результаті клонування? А. Дейзі. Б. Дотті. В. Доллі. Г. Діллі.
  10. Коли було здійснено перший у світі міжміський телефонний дзвінок? А. 1876 р. Б. 1896 р. В. 1913 р. Г. 1927 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №2: 1. А. 2. В. 3. В. 4. Г. 5. А. 6. В. 7. Б. 8. Б. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,