У КОГО РОМАНТИКА, А В КОГО — РОБОТА...

До Дня святого Валентина ми провели невеличке опитування жителів нашого міста. Запропонували їм відповісти на такі запитання: як ви плануєте святкувати День Валентина, і що подаруєте своїм коханим?
Олена, 65 років, продавець квітів:
— У моєї доньки цього дня — День народження. Привітаю її, а так — буду працювати, дарувати людям любов, адже я продаю квіти.
Оксана, 23 роки, студентка:
— Що можна очікувати від такого прекрасного свята? Звісно, — кохання. Хотілося б, щоб коханий привітав та подарував квіточку, адже головне — не подарунок, а увага. Сходимо на дискотеку, можливо, — туристична поїздка в інше місто.
Тетяна, 39 років, вчитель:
— Звичайно, на свято треба дарувати коханій людині тепло та любов, щоб людина зрозуміла, що ви її кохаєте та пам’ятаєте про таке прекрасне свято.
Галина, 18 років, студентка:
— У День закоханих хотілося б отримати від своєї другої половинки чорну троянду, і щоб були сказані гарні романтичні слова, адже це — найромантичніше свято на Землі.
Ольга, 42 роки, бухгалтер:
— Цього дня я своєму чоловікові думаю влаштувати смачну та романтичну вечерю. І надіюся на те, що він також не забуде про це свято, тому що цього дня ми з ним познайомилися і, як бачите, досі живемо разом!
Валентин, 47 років, режисер:
— На роботі. Так, звісно, не дуже романтично. Хотілося б побажати всім кохання, зустріти свою половинку, тому що на коханні і побудований весь світ, в якому ми живемо.
Андрій, 21 рік, продавець-консультант:
— У мене започаткувалася така традиція: на це свято я дарую своїй дружині Лесі троянди, а потім влаштовую романтичну вечерю.
Віталій, 29 років, будівельник:
— Я дружині, напевне, подарую мобільний телефон, вона його вже давно просила. А так, як завжди, — квіточку!
Олексій, 19 років, студент:
— Я поки ще не зустрів свого кохання, але збираюся сходити на святкову дискотеку і, хтозна, можливо, там познайомлюся з гарненькою дівчиною. Було б класно відзначити річницю знайомства і таке прекрасне свято в один день!
Юрій НАЛЬОТОВ