ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ ОБЛАСТІ!

Згідно зі статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та пунктом 14 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради оголошує конкурс на визначення підприємства (організації), на яке покладаються функції з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.
До участі у конкурсі запрошуються підприємства (організації), що мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років із питань організації пасажирських перевезень.
Не допускаються до участі у конкурсі суб’єкти господарювання, котрі надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспорт­них послуг, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.
Заяву та перелік документів, що подаються для участі у конкурсі, можна отримати за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. 12. З умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті: http://www.novograd.osp-ua.info.
Документи приймаються до 14 березня 2011 року, конкурс відбудеться 15 березня 2011 року, о 14-00, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. 48. Телефон для довідок: (04141) 5-33-96.

Відділ економічного аналізу і планування міської ради