ВІДКРИТИЙ ЛИСТ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ВОЛОДИМИРУ ІВАНОВИЧУ ЗАГРИВОМУ

Шановний Володимире Івановичу!
Звертаються до вас дачники «Гульського» масиву.
У нас на дачах кожен рік — погроми. Беруть усе... А цей рік — найгірший. Каструлі, розкладачки, буржуйки, ріжуть огорожі, вибивають двері, вікна. Погроми та й годі. Як бути?
Ми пишемо заяви до міліції. І дай то Бог, щоб знайшли цих бандитів. Але цим справу не вирішити. Ніхто нам не поверне наших збитків.

У нас у місті, за нашими підрахунками, є 6 прийомних пунктів металобрухту. Ми розуміємо, що це великий бізнес. Але де зараз взяти стільки металу? Це ж не післявоєнні роки, що він валявся під ногами. Отже, вихід один — красти. І крадуть, і приймають, і на всіх «прийомщиків» вистачає. Це їх хліб. І не тільки хліб, а хліб з маслом. Вони цим бізнесом забезпечують свої сім’ї. Але це ж і наш хліб, наші сльози. Ми всі — пенсіонери, і виживаємо, як можемо, і нас лишають цього куска хліба. Сьогодні купити один замок — це 40-70 гривень. Вже не кажучи про огорожі і все інше. Хіба це справедливо? Просимо вашого втручання. Просимо і наполягаємо закрити в нашому місті приймальні пункти, а якщо залишити, то не більше одного. І той, хто здає, — повинен пред’явити паспорт. Тоді і міліції буде легше знайти злодіїв. Хіба ми не праві? Хочемо знати вашу думку. Чекаємо на вашу відповідь через газету «Звягель-Інформ».
Дачники Г.РОЖОК, С.ХМАРСЬКИЙ, В.КАЛОШИНА, В.БОЙКО, Н.ПАВЛЮК, В.РАХАЛЬСЬКИЙ, Ю.БУЧИНСЬКИЙ, М.КОМЕНДАНТ, К.РОЖОК, Н.ІЩЕНКО, Г.ТИМОШЕНКО