НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС: РАЙОН — МІСТО — 3:1

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС: РАЙОН — МІСТО — 3:1

Таким є символічний рахунок за кількістю переможців дванадцятого турніру з настільного тенісу на призи газети «Звягель-Інформ», що традиційно був проведений у гімназії.
Юним тенісистам із Новограда-Волинського й району намагалися скласти гідну конкуренцію однолітки з Червоноармійського й Баранівського районів. Могли загострити боротьбу за призові місця також коростенці, однак у силу об’єктивних причин вони цього разу не змогли організувати виїзд своїх команд.
Сильну гру продемонстрували дівчата з Гульська. У молодшій віковій групі, де змагалися учні 5-6 класів, перемогла Оксана Близнюк, у старшій (7-11 класи) — Ірина Чечет. У молодшій групі серед хлопців найкращим тенісистом виявився представник районної команди Ігор Валінкевич, у старшій — гімназист Микола Корнієнко.
— Тринадцятирічний Коля Корнієнко — наймолодший у старшій групі. Проте саме він невдовзі стане учасником Всеукраїнського тенісного туру, що про­йде в Києві, — розповідає один із ідейних натхненників турніру, вчитель фізкультури гімназії Володимир Бурковський.
— Сподобалась своєю наполегливістю та бажанням перемогти Іра Чечет, кандидат у збірну Новоград-Волинського району. Між іншим, вона й торік виступила сильно — потрапила до трійки призерів, — продовжує Бурковський. — Варто також відзначити технічну гру у виконанні учня місцевої десятої школи Сергія Струса.
Цього разу кубок, як символ командної перемоги, не розігрувався. Визначалися переможці лише в індивідуальному заліку. Крім вищезгаданих спортсменів, у призери пробилися Віктор Андрейченко, Володимир Червонець, Тетяна Пилипчук і Людмила Гончарук — у молодшій віковій групі, серед старших — Андрій Чечет, Сергій Струс, Ірина Мархай і Тетяна Михалюк. Усього в турнірі взяли участь 60 любителів малої ракетки.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА