ПЕДАГОГІЧНИЙ ОЛІМП

ПЕДАГОГІЧНИЙ ОЛІМП

Шістнадцять років поспіль у нашому місті проводиться міський етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року». Цього разу за звання найкращих змагалися 26 педагогів у п’яти номінаціях: історія, світова література, образотворче мистецтво, німецька мова та початкові класи. Найкращі 5 вчителів брали участь у відбірковому турі ­обласного етапу цього престижного професійного конкурсу. До фіналу у місто Житомир запросили трьох педагогів з нашого міста: Микитенко Л.С., вчителя початкових класів колегіуму; Цибульську А.С., вчителя образо­творчого мистецтва ЗОШ №3; Тетерю А.М., вчителя німецької мови СШ №4. Це безумовний успіх педагогів нашого міста! Вони попали у «25-ку» найкращих, на думку журі, зі 134 вчителів.
Приємно відзначити, що серед 5 переможців обласного етапу конкурсу є представниця із Новограда-Волинського — Микитенко Людмила Сергіївна!
Незабаром переможці представлятимуть Житомирську ­область у Всеукраїнських фіналах конкурсу «Вчитель року», що пройдуть у квітні цього року. Вітаємо Людмилу Сергіївну та зичимо нових педагогічних успіхів!
П.ЛІНЕВИЧ, завідувач інформаційно-методичного центру