ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!

Використовуючи нинішню складну політичну ситуацію в Україні, невелика група місцевих підприємців, виходячи із своїх власних бізнесових інтересів, вирішила провести у Новограді-Волинському дострокове переобрання діючого міського голови. На його місце планується поставити повністю залежну від цієї групи людину, оскільки дії міської влади під керівництвом М.П.Боровця останнім часом перестали задовольняти частину бізнесменів, деякі політичні партії та ті сили, що стоять за ними.
Адже, виконуючи волю депутатів міської ради, М.П.Боровець підписав рішення сесії, що забороняли приватизацію рентабельного комунального міського ринку, знижувати орендну плату для підприємницьких структур та низку інших документів, спрямованих на стабілізацію соціально-економічного життя в місті.
Тому ця група підприємців, що заявила відкрито про свої прагнення, опублікувавши відповідну заяву в газеті «Новоград-Волинські новини», провела у міському Палаці культури, 15 вересня, збори своїх прихильників, на яких були жителі міста та іногородні громадяни. На зборах оголошено про створення ініціативної групи, яка почала збирати підписи серед виборців Новограда-Волинського задля переобрання міського голови. Ініціаторів цього політичного заходу поспішили і підтримати керівники місцевих громадських угруповань, відомих завдяки своєму лакейству перед заокеанськими мілітаристами, нагнітанню ненависті проти братніх народів Росії і Білорусі, намаганням втягнути Україну у воєнні агресивні блоки під орудою Америки, виправданням злочинів вояків ОУН-УПА проти власного народу.
Новоград-Волинський міський комітет Комуністичної партії України засуджує такі безвідповідальні дії певної частини підприємців та правих політичних сил, оскільки вони безперечно посилять соціальну напругу в міській громаді, пересварять її членів та заберуть купу грошей із міського бюджету, що мали б бути використані на благоустрій, додаткове фінансування навчальних і культурних закладів, поліпшення медичного обслуговування, а також на підтримку малозабезпечених громадян.
Якщо ж до влади у місті прорвуться безвідповідальні люди, які переслідують лише власні інтереси, то матимемо відкрите протистояння місцевих депутатів і нового міського голови, тривалий безлад у діяльності виконавчих органів, посилення боротьби між бізнесовими групами. А це призведе до значного підвищення цін на товари тершої необхідності, продукти харчування і тарифи на комунальні послуги.
Тому закликаємо виборців нашого міста не підтримувати своїми підписами ініціаторів за дострокове переобрання міського голови.
Новоград-Волинський міський комітет Комуністичної партії України