НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ОТРИМАВ ПРЯМЕ ЗАЛІЗНИЧНЕ СПОЛУЧЕННЯ З МОСКВОЮ

Добра новина для тих, хто має дружні і родинні зв’язки з москвичами, або ж збирається до Росії на заробітки: з 23 березня через Новоград-Волинський починають курсувати безпересадкові потяги до Москви.
Отже, невдовзі не потрібно буде вигадувати, де краще робити посадку на московський потяг — у Житомирі, Києві чи Шепетівці. Поїзд №74, «Львів-Москва» відправлятиметься з Новограда щоденно — о 14.13 (стоянка — 4 хв), прибуватиме до столиці Російської Федерації наступного дня — о 9.09.
У зворотному напрямку можна скористатися потягом №15, «Москва-Ужгород», відправленням із Москви щоденно — о 22.13, прибуттям до Новограда — о 15.16.
Як повідомили на залізничному вокзалі, ціна квитка на потяги міждержавного сполучення прив’язана до курсу швейцарського франка. Тому вона може зазнавати незначних коливань. Станом на 16 березня, плацкарт до Москви (на потяг №74) коштує 433,07 грн, купе — 766,79. Квитки на зворотну дорогу (на потяг №15) теж можна придбати в касі новоград-волинського вокзалу. Їхня вартість на сьогодні: 454,41 грн (плацкарт), 800,79 грн (купе). На зазначені потяги діє попередній продаж квитків.
Крім цього, з 23 березня зупинку на станції Новоград-Волинський робитимуть ще два потяги, що покращать сполучення нашого міста з Києвом та Москвою. Це — №52, «Вроцлав-Київ» (відправлення з Новограда — о 6.17, стоянка — 6 хв, прибуття до Києва — о 10.19) та №16, «Ужгород-Москва» (відправлення з Новограда — о 16.15, стоянка — 3 хв, прибуття до Москви — о 9.55). За попередньою інформацією, придбати квитки на ці потяги можна буде тільки в день відправлення. Втім, можливі зміни.
Нагадаємо, з 8 березня у Новограді-Волинському також робить зупинку «Київський експрес» сполученням «Київ-Львів-Київ». Відтак, у пасажирів тепер є значно більше варіантів при плануванні поїздки. Тож, звертайтеся в каси вокзалу за консультацією.
Олег БРЮХАНОВ