У БОКСЕРІВ — П’ЯТЕРО ЧЕМПІОНІВ ОБЛАСНОГО ВІДБІРНОГО ТУРНІРУ

У БОКСЕРІВ — П’ЯТЕРО ЧЕМПІОНІВ ОБЛАСНОГО ВІДБІРНОГО ТУРНІРУ

Одразу п’ять новоград-волинських боксерів стали переможцями відкритого чемпіонату Житомирщини з боксу, що відбувся цими днями у житомирському клубі «Вікторія». Ще двоє звягельчан стали призерами турніру.
Як повідомив кореспонденту «ЗІ» президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак, у змаганнях загалом брали участь 120 боксерів. Причому, вперше — спортсмени з Київщини. Тож, спортивний рівень чемпіонату був високим.
— Ми планомірно готувалися до цього турніру, застосовуючи спеціальні методики під керівництвом тренера Олександра Фоміна. Як наслідок, новоград-волинські боксери, представники команд «Євробокс» і «Спартак», показали відмінний результат, — розповідає Леонід Плісак.
Найкращий бій турніру, за словами фахівців, провів звягельчанин Ігор Саулевич (1995 р.н.), котрий став переможцем у категорії 63 кілограми, завоювавши, крім цього, право на участь у чемпіонаті України.
— Ігор володіє високою технікою і сильними ударами, часто завершує бої достроковими перемогами, — каже Леонід Плісак. — У фінальному бою, де йому протистояв кращий боксер Бердичева, Ігорю вдалося про-явити свої кращі бійцівські якості.
Президент місцевої федерації боксу відзначив також Назарія Петрошука (1997 р.н.), котрий у категорії 48 кг впевнено пробився до фіналу, згодом вигравши і вирішальний поєдинок.
Також чемпіонами стали Дмитро Кравець (1995 р.н.) у категорії до 91 кг, Микола Бондарчук (1993 р.н.) — до 64 кг та Володимир Самченко (1993 р.н.) — до 69 кг.
Віце-чемпіоном змагань у категорії до 55 кг став Іван Денісов (1993 р.н.), бронзовим призером — один із найстарших учасників Роман Рябінець (1976 р.н., категорія до 75 кг).
Олег БРЮХАНОВ