НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ, ПІДТРИМАЙМО НОВОСТВОРЮВАНУ МІСЬКРАЙОННУ ФУТБОЛЬНУ КОМАНДУ «АВАНГАРД»!

НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ, ПІДТРИМАЙМО НОВОСТВОРЮВАНУ МІСЬКРАЙОННУ ФУТБОЛЬНУ КОМАНДУ «АВАНГАРД»!

\"НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ,На останньому засіданні виконкому прийнято рішення за №106 «Про організацію допомоги міськрайонній футбольній команді у 2011 році».
Заслухавши інформацію секретаря міської ради О.А.Атаманенка щодо ситуації, яка склалася в футбольному клубі «Звягель-750», виконавчий комітет міської ради констатує, що зазначений колектив створений у 2007 році за участі міської ради, яка є одним із засновників клубу. Але команда, про заслуги якої відомо в масштабах України, потребує фінансової та матеріальної допомоги для успішної її діяльності в подальшому. Крім того, в останній час між футболістами клубу та його президентом виникла конфліктна ситуація, в якій всі футболісти та їх тренер відмовилися організаційно функціонувати під його керівництвом й одностайно вийшли зі складу клубу «Звягель-750».
Виконком доручив секре­тарю міської ради О.А.Атаманенку провести зустріч із засновниками футбольного клубу «Звягель-750» з метою визначення подальшого його функціонування. Наразі місцеві активісти футболу планують створення нового футбольного клубу, розроблений проект його Статуту, робоча назва нової команди — «Авангард».
Схвалено ініціативу працівників міської ради щодо благодійного внеску в розмірі 5-ти гривень щомісячно з кожного працюючого шанувальника футболу на утримання нової міськрайонної футбольної команди протягом квітня-листопада.
Виконком рекомендує трудовим колективам міста всіх форм власності підтримати ініціативу працівників міської ради й фінансово допомогти новостворюваній міськрайонній футбольній команді «Авангард».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради