1 КВІТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СМІХУ

«РОЗПАЮЮТЬ» СТАДІОН?!
Невизначеність із подальшою долею міськрайонної футбольної команди може невдовзі не кращим чином позначитися і на головному стадіоні міста — «Авангарді». Оскільки, крім футбольних матчів, на цій спортивній споруді майже не проводяться масові заходи, — її можуть ліквідувати взагалі.
У пресу вже просочилася інформація, що на території стадіону, якщо дійде справа до його закриття, надаватимуть земельні ділянки під індивідуальну житлову забудову. От тільки коштів на демонтаж існуючих конструкцій у влади немає. Тож, добре буде тому, кому земля дістанеться на полі, а кому — на місці бетонних трибун, — не позаздриш…
ПО ГРИВНІ — ЗА КОЖНУ ВОРОНУ
Таку сенсаційну новину цими днями повідомили місцеві комунальники. Двірникам уже настільки набридло підмітати уламки гілляччя і відмивати від асфальту послід, що накопичується в місцях гніздування найбільших колоній цих птахів, що вони вирішили організувати громаду на боротьбу із цією напастю. За словами керівників ОСББ, за кожну ворону, яку ви здасте двірнику, отримаєте у винагороду гривню. Комунальники сподіваються, що фінансовий стимул спонукає населення включитися у боротьбу із птахами, від яких надходить стільки неприємностей.
НОВА КОМУНАЛЬНА ПОСЛУГА НА ЛІТНІЙ ПЕРІОД
Оскільки більшість мешканців не може собі дозволити встановити в себе у квартирах кондиціонери, — їх замінять… звичайні батареї. В разі, якщо прийдешнє літо буде таким же спекотним, як і попереднє, місцеве «Теплокомуненерго» планує подавати в централізовану мережу опалення воду, охолоджену до низьких температур. Найближчим часом відбудуться громадські слухання і «круглі столи», на яких буде обговорено тариф на нову комунальну послугу.