ПОМІЧНИК ДЕПУТАТА ОБЛАСНОЇ РАДИ ЗАТРИМАВ КРАДІЯ

Добре відомий новоград-волинцям своєю активною громадською позицією Іван Іванович Пилипчук, нині — помічник депутата обласної ради Петра Сербіна, — у ніч проти 4 квітня власними силами затримав молодика, котрий обікрав припарковану обабіч вулиці автівку.
Як розповів Іван Іванович, близько опів на третю ранку він раптом почув, як його собака несамовито гавкає. Причому, не так, як зазвичай пес це робить по відношенню до поодиноких перехожих. Це здалося підозрілим. Підозри підтвердилися, коли Пилипчук, котрий мешкає у приватному секторі по вулиці Жовтневій, вийшов із двору й побачив, як невідомий чоловік із «трофеями» в руках почав стрімголов тікати.
Не розгубившись, Іван Іванович кинувся молодику навздогін. Дорогою злодій повикидав награбоване. Це були диски, двірники, дзеркала бокового огляду — словом, те, що встиг відкрутити від машини, доки залишався непоміченим.
Наздогнавши молодого чоловіка, 1992 р.н., аж біля пішохідного мосту, Пилипчук зумів його приборкати і викликав правоохоронців. Свою вину молодик не заперечував.
Помічник начальника міськвідділу міліції Анна Власюк від імені стражів порядку висловила подяку Івану Пилипчуку за його рішучі й сміливі дії при затриманні крадія. «Побільше б таких свідомих громадян, котрим небайдужа не тільки їх власна доля, а й доля сусідів», — зазначила працівник міліції.
Олег БРЮХАНОВ