ХТО СТАНЕ «МIС ЗВЯГЕЛЬ-2011»?

ХТО СТАНЕ «МIС ЗВЯГЕЛЬ-2011»?

ПРЕДСТАВЛЯЄМО УЧАСНИЦЬ ЦЬОГОРІЧНОГО КОНКУРСУ
Кожна з цих дівчат мріє про перемогу. Хоч і не кожна у цьому відверто зізнається. Така вже особливість жіночого характеру — в глибині душі навіть затята скромниця воліє бути номером один. З тією лише різницею, що комусь із жінок для цього вистачає одного чоловічого серця, а інші не проти очолити армію прихильників, вражених їх чарівністю.
До речі, лицарі-чоловіки у цьому, здавалося б, жіночому надбанні, зіграли роль першої скрипки. Це вони впродовж століть плекали у дамах відчуття неповторності: ­висловлюючи своє захоплення жіночою красою через мистецтво, освідчуючись у серенадах, доводячи кохання на дуелях із суперником. Жінки натомість обрали інший спосіб суперництва — конкурси краси. Тут, зауважте, діє той же принцип, що і на дуелі: перемагає сильніший супротивник. Відмінність лише у засобах — замість холодної зброї жінки використовують красу.

Учасниці конкурсної програми «Міс Звягель-2011» лише пізнають ази суперництва. Його захоплюючий дух неможливо відчути на репетиціях, але під час конкурсу не помітити його неможливо. Як свідчить практика, жодного разу після програми, за лаштунками, не обійшлося без сліз та образ — визнати себе переможеною здатна не кожна. Втім кожна повинна пам’ятати: конкурс — це змагання, тож головний титул і корона «Міс Звягель» дістанеться одній-єдиній.
«Міс Звягель-2011» відбудеться на головній сцені міста — у Палаці культури. Приходьте вболівати за красунь у неділю, 10 квітня, о 17 годині.



























№1. Таїса Феденко, ЗОШ №9:


— Серед першочергових мрій — перемога на «Міс Звягель». Взяти участь у програмі вирішила після перемоги у шкільному конкурсі «Міс Осінь». Прагну відчути себе на великій сцені, проявити здібності. Обіцяю здивувати глядача виконанням східного танцю.

У майбутньому мрію стати режисером, тому планую цьогоріч вступати в училище культури і мистецтв, на факультет режисури. Люблю танці, займаюся хореографією у «Лілеї». У людях ціную доброту, у друзях — вірність.


№2. Анна Червякова, ЗОШ №5:


— Вважаю, цінність мрії — у її недосяжності. Найцікавіше — не стільки мета, скільки шлях до омріяного. Подобається танцювати, хотілося би стати хореографом. А ще — спробувати себе у якості ведучої програми погоди на телебаченні.

З дитинства беру участь у різних програмах. Танцювала у «Веселці», «Шакті», сьогодні займаюся у «Ритмі». Відвідую школу Лідера у Палаці для дітей та молоді. Разом з іншими її учнями беремо участь у міських акціях, молодіжних заходах. Кожна із дівчат мріє перемогти, тож суперницям і собі бажаю успіху й цікавого змагання!


№3. Марія Папченко, гімназія:


— Давно мріяла взяти участь у «Міс Звягель», ще після перемоги на шкільному конкурсі «Міні-міс». Моє кредо: «Життя — одне і його слід прожити гідно!» Я — товариська, життєрадісна, поважаю і ціную своїх друзів, люблю проводити з ними свій вільний час. Вісім років займалася хореографією у зразковому ансамблі бального танцю «Грація».

Мрію відкрити у Новограді розважальний молодіжний центр, щоб у нас був льодовий каток, великий торговий центр. Хочу у майбутньому здобути освіту перекладача, створити гарну сім’ю. Усім дівчатам бажаю успіху і сподіваюся на перемогу!


№4. Діана Георгієва, ЗОШ №4:


— З чотирьох років займаюся вокалом, торік закінчила на відмінно музичну школу. Беру активну участь у житті міста — городяни знають мене за пісенними виступами на святкових заходах. Я є стипендіаткою міського голови. Серед своїх позитивних рис можу відзначити комунікабельність, але не люблю говорити про себе — нехай оцінюють інші.

Мрію про те, щоб стати співачкою або викладачем вокалу. На сцені Палацу культури я виступаю з п’яти років, тому почуваюся на ній природно. Нехай переможе найкраща з конкурсанток!


№5. Олеся Бондаренко, ЗОШ №10:


— Весела, цілеспрямована, чуйна і турботлива. З шестирічного віку займаюсь танцями в ансамблі «Модерн». Репетиції займають багато часу, але я це люблю. Мене часто називають «вогником», що несподівано спалахує і вражає оточуючих яскравістю. Серед моїх конкурсних перемог — два роки поспіль перше місце у шкільному конкурсі «Міс Попелюшка».

Мрію здобути таку професію, завдяки якій могла би побачити світ. Гадаю, освіта дипломата — це моє. Переконана, що для досягнення життєвої мети необхідно докласти максимум зусиль, можливо, навіть, неймовірних. Усім людям бажаю мирного неба і достатку, а учасницям програми — здійснення мрій!


№6. Анастасія Корнієнко, гімназія:


— Люблю спорт — у дитинстві займалася настільним тенісом, співала у шкільному хорі. За характером — спокійна, маю багато друзів. Обожнюю подорожі, інші міста — нові враження. Взагалі люблю цікаве дозвілля, котре залишає по собі приємні спогади.

Мрію відкрити Агентство мод. Захоплення красивим та вишуканим вбранням успадкувала від мами — вона шиє весільні сукні (агентство «Анастасія»). Хочу стати менеджером індустрії моди та жити у перспективному великому місті, аби реалізувати свої плани. Вважаю, перемогти повинна дівчина, котра спроможна зробити на сцені найкраще шоу для глядача. Старатимуся це зробити і подарувати іншим позитив!


Спілкувалася Юлія КЛИМЧУК
Фото надане Юрієм ЗУБРИЦЬКИМ (фотостудія «Світлина») та рекламним агентством «Креатив»