ЦІКАВА ЗУСТРІЧ В АВТОШКОЛІ

ЦІКАВА ЗУСТРІЧ В АВТОШКОЛІ

У рамках тематичного ­тижня «У гостях у світлофорчика» (правила вуличного руху), у вихованців дошкільного ­навчального закладу №4 ­«Сонечко» відбулась ­неабияка подія. Вони отримали змогу не тільки закріпити свої знання про правила вуличного руху шляхом дидактичних та сюжетно-рольових ігор, а й з екскурсією відвідати автошколу ВСА (вул.Надслучанська, 2-А).
31 березня їх привітно зустрів директор автошколи Остапенко Олександр Миколайович. Він розповів дітям, що в автошколі люди вчаться правилам дорожнього руху, як правильно керувати ­машиною, і, звичайно, правилам поведінки на дорозі. Діти побачили мультфільми, які навчають про те, що не можна грати на дорозі, що таке світлофор, скільки в нього кольорів, як потрібно переходити дорогу і на який колір світлофора.
А ще на зустріч до дітей директор автошколи запросив працівника ДАІ — старшого лейтенанта міліції Опанасюка Сергія Віталійовича — який теж розповів про правила дорожнього руху. А також вислухав розповіді дітей, про те, як вони переходять дорогу.
А коли діти зібралися повертатися до садочка, ­директор і інструктор практичного водіння автошколи Левицький Михайло Іванович показали їм справжню учбову машину. Радості малюків не було меж. Адже у них з’явилась щаслива нагода побачити і навіть посидіти у справжній машині.
Це була цікава і надзвичайно корисна зустріч дітей і працівників автошколи ВСА.
Педагоги і вихованці ДНЗ №4 «Сонечко» щиро вдячні колективу автошколи на чолі з директором Остапенком Олександром Миколайовичем за гостинну зустріч.
А.СМУЛЬКО, вихователь ДНЗ №4