СМІХОМ І ЖАРТАМИ «ВДАРИЛИ» ПО ПРОБЛЕМАХ

СМІХОМ І ЖАРТАМИ «ВДАРИЛИ» ПО ПРОБЛЕМАХ

Напередодні міжнародного Дня гумору у міському територіальному центрі відбувся тематичний захід, підготовлений силами працівників територіального центру, волонтерів та осіб із обмеженими фізичними можливостями.
Присутні та виконавці з цікавістю спостерігали за мініатюрами «Бальзам Бітнера» та «На дорозі» у виконанні студента промислово-економічного технікуму Д.Наумця, волонтера Т.Кайданович, підопічних відділення реабілітації центру М.Гаскевича та Т.Гопанчук. Гумор та оптимізм кожній людині дозволяє легше виходити зі складних життєвих ситуацій, а для людей із вадами здоров’я — це особливо актуально.
Неповторний «Циганський танок» подарувала присутнім В.Літвінчук. Учениці ЗОШ №3, п’ятого класу — М.Валінкевич, М.Пилипчук, Ю.Маліновська, В.Журавель — до сліз розсмішили присутніх виступами «Бабусині мандри» та «Помолоділи».
Завітав до нас і молодіжний аматорський колектив «Кінцева зупинка» у складі двох виконавців (А.Дементьєв та О.Шащук) з піснями про добро і життєві цінності людини.
На заході були присутні студенти 1-го курсу промислово-економічного технікуму — майбутні програмісти та бухгалтери, які запропонували свою допомогу та підтримку особам з ­обмеженими фізичними можливостями у якості волонтерів.
Завдяки спільним зусиллям, свято пройшло у дружній невимушеній атмосфері і завершилося веселим спілкуванням із чаюванням та знімком на пам'ять.