ПРОПОНУЮТЬСЯ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ!

ПРОПОНУЮТЬСЯ НОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ!

Нині всі ми вже звикли до того, що робочі місця на підприємствах, хоч і непомітно, але все ж таки скорочуються, — не всім так просто пережити кризовий період. Проте, є і винятки. Так, ЗАТ ВКФ «Леся» пропонує нові робочі місця.
Саме тут, 6 квітня, відкрилася ще одна нова робоча лінія з пошиву джинсів. Нині «Леся» спеціалізується саме на цих виробах — працює на давальницькій сировині і шиє одяг на замовлення німецької компанія «Leineweber GmbH&CO». На відкриття нової лінії завітав міський голова Володимир Загривий, котрий поспілкувався з директором фабрики Тетяною Климець та головою наглядової ради підприємства Миколою Сиченком. Особливий інтерес привернула до себе інформація про те, що незабаром нова лінія зможе працювати у дві зміни, що допоможе працевлаштувати близько 130 чоловік. Попередньо працівникам без досвіду роботи надається можливість навчання.
Представник німецької компанії «Leineweber GmbH&CO» Ральф Кюнпаст відмітив, що дуже пишається тим, що його фірма працює з фабрикою «Леся». Співпраця триває уже близько 6 років. За цей час було втілено багато проектів. Також німецькі партнери дуже задоволені працівниками, котрі завжди вчасно та якісно виконують свою роботу. Підтвердженням цього є кредит, який надала німецька сторона на закупівлю обладнання для фабрики.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА