КОМАНДА ДЮСШ — ВОЛОДАР КУБКА НЕУКА

2-3 квітня, відповідно до Положення Житомирського обласного управління фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, спільно з відділом із питань розвитку фізичної культури і спорту Новоград-Волинської міської ради, за підтримки Голови Верховної Ради України, лідера Народної Партії В.М.Литвина було проведено ІХ традиційний турнір із волейболу на кубок заслуженого працівника освіти України, почесного громадянина міста Новограда-Волинського Неука Василя Івановича.
До участі у змаганнях запросили команди юнаків та дівчат із вищих навчальних закладів 1 рівня акредитації та дитячих юнацьких спортивних шкіл області. В турнірі взяло участь 9 команд, із них — 5 юнацьких та 4 дівочих.
Змагання серед юнаків проходили в залі промислово-економічного технікуму, серед дівчат — у залі дитячо-юнацької спортивної школи.
На урочистому відкритті змагань були присутні представники міської влади, міського комітету з питань спорту, Народної Партії, громадськість.
Відкриваючи змагання, завідувач відділу з питань розвитку фізичної культури і спорту міської ради В.М.Гамма привітав учасників турніру та побажав їм перемог на майданчиках.
Помічник-консультант Голови Верховної Ради України В.М.Литвина С.І.Лавренюк передав вітання від Володимира Михайловича учасникам змагань та відзначив, що проведення таких турнірів дає можливість молоді вдосконалювати свою майстерність та з користю для здоров’я проводити свій вільний час.
У впертій боротьбі перше місце серед юнаків здобула команда міської дитячо-юнацької спортивної школи, серед дівчат — команда Житомирського технікуму землевпорядкування філіалу Житомирського державного агроекологічного університету.
У сумарному заліку (як передбачено в Положенні змагань) перемогла команда міської дитячо-юнацької спортивної школи (керівник В.П.Єрмаков, тренери команд: М.Ю.Олендер, Л.С.Левандовська), якій було вручено Перехідний кубок заслуженого працівника освіти України В.І.Неука, диплом І ступеня та грошову премію, а гравців команди нагороджено дипломами І ступеня.
Друге місце зайняла команда промислово-економічного технікуму (директор В.В.Сімчук, тренер В.К.Савчук), якій було вручено диплом ІІ ступеня та грошову премію.
Третє місце в сумарному заліку посіла команда економіко-гуманітарного коледжу (керівник М.Є.Паламарчук, тренер А.І.Живанюк) з врученням диплома ІІІ ступеня та грошової премії.
Всім командам — учасникам змагань — було вручено від імені В.М.Литвина м’ячі, торти та набір солодощів.
Організатори турніру вдячні керівникам НВПЕТ В.В. Сімчуку та директору ДЮСШ В.П Єрмакову за надання спортивної бази для змагань.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ