РОЗПОЧАТО ПЕРЕДПЛАТУ ДРУКОВАНИХ ВИДАНЬ НА ІІ ПІВРІЧЧЯ 2011 РОКУ

Передплата на українські видання 2011 р. з доставкою з липня здійснюється, відповідно до «Каталогу видань України на ІІ півріччя 2011 року», а на зарубіжні — з моменту отримання «Каталогів видань зарубіжних країн на ІІ півріччя 2011 року».
Прийом передплати на видання, що включені до «Каталогу видань України на ІІ півріччя 2011 року», триватиме в сільській місцевості та районних центрах до 10.06.11 р., в обласних центрах — до 15.06.11 р. (включно).
Передплата на видання за місцевими каталогами триватиме залежно від місцевих умов й відповідно до укладених з видавцями (редакціями) договорів.
Прийом передплати на видання, що включені до «Каталогу видань зарубіжних країн на ІІ півріччя 2011 року», завершиться:

  • з доставкою з липня 2011 року — не раніше 23 квітня 2011 року;

  • з доставкою з серпня 2011 року — не раніше 25 травня 2011 року.


Прийом передплати здійснюється в усіх операційних залах поштамтів, відділень поштового зв’язку, в пунктах прийому передплати, а також безпосередньо листоношею на дільниці.
У каталогах для більшості видань зазначена їхня вартість з доставкою. Кінцева передплатна вартість таких видань складається з вартості видання з доставкою та вартості прийому передплати.
Вартість прийому передплати (за 1 абонемент) залежно від терміну становить:
на 1 місяць — 0,90 грн;
на 2-3 місяці — 2,10 грн;
на 4-6 місяців — 2,55 грн.
На видання, що мають у каталозі позначку «**», зазначена кінцева передплатна вартість. Вона визначена відповідно до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».
Шановні споживачі! Ви маєте змогу ознайомитися з електронною версією передплатних каталогів на ІІ-е півріччя 2011 року за адресою: http://poshta.kiev.ua/isubscr.php
Передплачуйте та отримуйте улюблені періодичні друковані видання через мережу УДППЗ «Укрпошта»!
Відділ розповсюдження періодичних видань УДППЗ «Укрпошта»