«АРСЕНАЛ» ПОМСТИВСЯ ЗА СВОЇХ ЗЕМЛЯКІВ

«АРСЕНАЛ» ПОМСТИВСЯ ЗА СВОЇХ ЗЕМЛЯКІВ

\"«АРСЕНАЛ»Щоб заповнити двотижневу паузу між офіційними матчами, новоградський «Авангард» і житомирський «Арсенал» — той самий, що збирається в другу лігу, — минулої суботи провели товариську гру.
Як і передбачав тренер Андрій Лось, підсилення «Авангарду» новими гравцями не відбулося. Лише — послаблення. В основному складі гостей на поле вийшов донедавна ключовий захисник новоград-волинської команди Ігор Носарєв. Відзначимо, що зіграв новоспечений арсеналець на пристойному рівні, не дозволивши своїм колишнім партнерам по команді досхочу розгулятися на чужій половині поля.
Ще з початку матчу склалося таке враження, що житомиряни грають більш піднесено, з кращим настроєм. Воно й не дивно, адже, зі слів гравців «Арсенала», керівництво області під час зустрічі з футболістами дало «триста відсотків гарантії, що команда гратиме на професійному рівні». Натомість, новоградцям поки що фінансова стабільність тільки сниться.

Як не прикро констатувати, але підсумковий рахунок 3:5 не відображає в повній мірі тієї ігрової переваги, що мав упродовж матчу «Арсенал». Захист «Авангарду», який і в минулій грі не вражав надійністю, цього разу почав припускатися дитячих помилок. Поміж уболівальників промайнула думка, що, попри п’ять пропущених голів, одним із кращих у складі господарів був воротар Максим Дубров, котрому частенько доводилося виручати команду навіть у безнадійних ситуаціях.
До вищезгаданих проблем команди додалася ще одна. В одному із жорстких єдиноборств серйозну травму отримав капітан команди Дмитро Горбаченко. Дмитро лише зі сторонньою допомогою зміг залишити поле. Наразі є підозра, що в нього пошкодження меніска. Тож, «Авангарду» найближчим часом доведеться грати без свого лідера.
Повертаючись до звітної гри, зазначимо, що уникнути непристойного рахунку господарям вдалося завдяки голам Андрія Диняка, Олександра Унтілова і Дмитра Лободіна, котрий реалізував пенальті. Таким чином житомиряни певною мірою поквиталися за розгром СДЮШОРу. Залишається надіятися, що офіційні ігри «Авангард» проводитиме зібраніше і підтримає реноме діючого чемпіона.
До слова, найближча гра (перший матч 1/8 фіналу кубка області проти команди з Бердичівського району) може відбутися вже цієї суботи, на виїзді. Щоправда, згідно з календарем, зустріч запланована на понеділок, 2 травня, але у середу, 4 травня, «Авангард» має грати вже в чемпіонаті України серед аматорів. Тож, керівництво клубу наразі домовляється з федерацією про перенос. Про час початку матчу ще невідомо, тож, щоб не прогавити футбол, слідкуйте за афішами, на які, сподіваємось, вистачить грошей в організаторів матчу.
Олег БРЮХАНОВ