КОМУНАЛЬНИКИ «ДАЮТЬ ЖАРУ»

КОМУНАЛЬНИКИ «ДАЮТЬ ЖАРУ»

Розпочалися галузеві спортивні ігри Житомирщини фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» 2011 року. Першими включились у боротьбу працівники житлово-комунального господарства.
8 квітня, у Житомирі, відбулися фінальні змагання серед команд комунальників, де наше місто представляли «Теплокомуненерго» і Водоканал. У турнірі взяли участь 11 команд. Спортсмени-аматори трудових колективів змагалися з шашок, шахів, армспорту, гирьового спорту, настільного тенісу.
За підсумками змагань друге загальнокомандне місце зайняла команда нашого «Теплокомун­енерго», яка нагороджена кубком і грамотою. Представники цього трудового колективу посіли другі місця з настільного тенісу і шашок, треті місця з армспорту і гирьового спорту.
В особистому заліку перше місце з настільного тенісу посів І.М.Булгаков, друге місце з армспорту — А.В.Ляшук, треті місця: з настільного тенісу — Н.П.Копєйкіна, з гирьового спорту — В.М.Лібега, з шашок — І.М.Левкович. Всі спорт­смени виступили гідно, що дозволило піднятися на високе загальнокомандне призове місце.
Четверте місце — у команди Водоканалу. У них друге командне місце з гирьового спорту (Ю.М.Синіцин — другий в особистому заліку). Третє місце з армспорту здобув В.А.Кучинський. Результати виступів непогані, за що слід висловити подяку керівникам «Теплокомуненерго» Л.М.Тодорович та Водоканалу А.П.Левицькій. В умовах недофінансування галузі вони знайшли можливість відправити команди на змагання та заохотити спортсменів.
У 2011 році Житомирською обласною радою ФСТ «Спартак» заплановані галузеві обласні спартакіади працівників освіти, охорони здоров’я, державних установ та органів місцевого самоврядування, шляхового господарства, ПАТ «Укртелеком», працівників культури, «Укрпошти», працівників газового господарства, соціальної сфери. Сподіваємося, що керівники управлінь, підприємств та установ, профспілкові комітети відповідально віднесуться до підготовки своїх команд до змагань та участі в них.
Слід відзначити, що за підсумками галузевих спортивних ігор Житомирщини за 2010 рік наше місто зайняло друге місце, поступившись лише обласному центру. Відповідально поставились до участі у змаганнях керівники: М.О.Додонов — газове господарство (1 місце), Л.М.Тодорович — «Теплокомуненерго» (2 місце), Л.П.Гамма — працівники культури (3 місце), Г.С.Бущенко — «Укрпошта» (3 місце), В.М.Борис — міськрайТМО (9 місце з 27-ми команд).
Сподіваємося, що і в 2011 році результати будуть не гірші. Вдалих стартів!
В.БОРИСЮК, голова міської ради ФСТ «Спартак»