www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика
Украина онлайн


Тестодром 4/2021

29 Січня 2021 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто зазвичай присутній при укладенні шлюбу? А. Адвокат. Б. Свідки. В. Поняті. Г. Прокурор.
  2. Який сік не можна отримати за допомогою соковижималки? А. Апельсиновий. Б. Мандариновий. В. Лимонний. Г. Березовий.
  3. Місце виникнення запалювання в автомобілі? А. Радіатор. Б. Салон. В. Двигун. Г. Глушник.
  4. Яким означення характеризують другу назву Британських островів — Альбіон? А. Вітряний. Б. Дощовий. В. Туманний. Г. Злодійський.
  5. Диплом з відзнакою. А. Білий. Б. Золотий. В. Червоний. Г. Жовтий.
  6. На кубку для пиття Івана Грозного була написана фраза: «Пияцтво — зло, вино — ... ». А. Добро. Б. Ще більше зло. В. Царям. Г. Гроші на вітер.
  7. Як в одній із провінцій ПАР називають річку Лімпопо? А. Крокодилова. Б. Бегемотова. В. Кашалотова. Г. Айболитова.
  8. Яке ім’я було у феї в балеті Чайковського «Лускунчик»? А. Драже. Б. Мармелад. В. Конфітюр. Г. Монпансьє.
  9. Що в буквальному значенні означає термін «аристократія»? А. Влада обраних. Б. Влада багатих. В. Влада кращих. Г. Влада воїнів.
  10. Скільки разів одружувався Дональд Трамп? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №4: 1. Б. 2. Г. 3. В. 4. В. 5. В. 6. А. 7. А. 8. А. 9. В. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,