ЗУСТРІЧІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

У ході візиту до Новограда-Волинського Голови Верховної Ради України Володимира Литвина у минулу неділю керівництво міста обговорювало шляхи розв’язання ряду нагальних проблем. Міський голова просив сприяння щодо продовження функціонування в місті 30-ої механізованої бригади, військового шпиталю та підтримки міської влади у прагненні отримати у комунальну власність території та приміщень колишнього хімічного батальйону, що припинив свою діяльність. Під час зустрічі В.Загривого із Спікером обговорювалася подальша доля пивзаводу, сиркомбінату, а також його підтримка у своєчасному надходженні державної субвенції для завершення будівництва у цьому році місцевої восьмої школи та реконструкції пологового будинку.
На минулому тижні міський голова провів ряд робочих зустрічей з керівниками установ та громадських організацій. Із своїм радником — завідувачкою центральною міськрайонною аптекою, головою міської жіночої ради Тамарою Сахненко обговорював шляхи удосконалення та розширення аптечного обслуговування населення, особливо — пільгових категорій, ветеранів Великої Вітчизняної війни. Відбувся також обмін думок щодо вирішення проблем у роботі громадського об’єднання жінок, зокрема виділення приміщення для проведення масових заходів.
Наступного дня після футбольного матчу В.Загривий мав розмову з керівниками клубу «Авангард», визначалися щодо організаційно-фінансового забезпечення участі нашої футбольної команди у чемпіонаті України та області серед аматорів. Володимир Іванович познайомився також і з капітаном жіночої футбольної команди Оленою Чех. Міський голова налаштований всіляко сприяти дівчатам у розвитку цього не зовсім жіночого виду спорту у місті. Поки що вони вже мають футбольну форму від Володимира Литвина, тричі на тиждень проводять тренування на майданчику із штучним покриттям на стадіоні «Авангард», а, головне, дівчата мають велике бажання пробувати свої сили, грати та здобувати перемоги на футбольних змаганнях.
Основною темою розмови міського голови з приватним підприємцем Анатолієм Кудрявцевим — орендарем дитячих атракціонів у міському Парку культури та відпочинку була їх підготовка до літнього сезону. Вирішувалася і подальша доля атракціону «Колесо огляду», що три роки тому, відповідно до висновків державної інспекції з технічного нагляду, у зв’язку із зношеністю основних механізмів та металевих конструкцій, визнано таким, що підлягає капітальному ремонту. У зв’язку з тим, що необхідних коштів у місцевому бюджеті на це немає, готуються роботи щодо його демонтажу. Влада домовилася із Кудрявцевим про спільні дії щодо перетворення парку на затишне та безпечне місце для культурного відпочинку новоград-волинців та гостей міста.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради