ОФІЦІЙНО

МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОГО МІСЦЯ ПОСАДОВОЇ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ МІСЬКОЇ РАДИ
Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, повна вища освіта або вища освіта (старий термін) відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах — не менше 3 років, або, при необхідності (виходячи із виконання основних завдань та функцій), стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління — не менше 5 років, знання державної, ділової мови, вміння працювати на комп’ютері, інших технічних засобах.
Документи на конкурс приймаються з 28.04.11 р. по 27.05.11 р.
Місце прийому документів: Будинок рад (вул.Шевченка, 16, другий поверх, кабінет №36). Довідки за телефоном: 5-20-52.
ХМЕЛЬНИЦКИЙ ОБЛАСТНОЙ СОВЕТ ВЕТЕРАНОВ ПЛАНИРУЕТ ИЗДАНИЕ «ПОМИНАЛЬНОЙ КНИГИ УКРАИНЫ. ДЕТИ ВОЙНЫ — ЖЕРТВЫ ВОЙНЫ»
Речь идет о категории «Дети войны» (1927-1945 гг. рождения), погибших в годы войны (1941-1945 гг.) и после войны, подорвавшихся на снарядах военной поры.
В связи с этим, необходимы данные: фамилия, имя, отчество, возраст, когда произошла трагедия, адрес.
В архивах эти данные не сохранились, поэтому их можно получить лишь из воспоминаний пожилых людей, свидетелей этих событий, а если не помнят фамилии, — вспомните хотя бы имя. Мы должны помнить всех, кто отдал жизнь в той войне: «Никто не забыт, ничто не забыто».
Граждане, руководители органов самоуправления, общественных организаций, партий и движений! Просим откликнуться и представить срочно письменные данные об этих людях.
К.МАЛОВ, председатель городского Совета ветеранов