ПОМИНАННЯ 18/2011

ПОМИНАННЯ 18/2011







































5 травня минає 40 днів, як трагічно загинув наш син і братик Борис ЯКОВЧУК


Погасла свічка, поникли квіти, нема без тебе світла і тепла. Скажи нам, рідненький, як без тебе жити, як зрозуміти, що тебе немає? Насунуться хмари великі, і сльози поллються, як дощ... Ми свічку поставим за тебе, синочку Бориску, щоб краще тобі на тім світі жилось.


Вічно сумуючі мама, тато і сестричка Наташа



6 травня минає 9 днів з дня смерті Івана Степановича КРИВЕНКА


Земля тобі хай буде пухом

І вічне Царство в Небесах.

Тебе ніколи не забудем,

Назавжди ти — в наших серцях.


Син, невістка, внучки



4 травня минуло 2 роки, як пішов з життя дорогий чоловік, батько і дідусь Іван Опанасович МАСЛЕНЧУК


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за тебе. А Господь хай пошле тобі Царство Небесне та вічну пам’ять, хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Любимо, пам’ятаємо, сумуємо.


Дружина, діти, онуки



3 травня минуло 40 днів, як обірвалося життя коханого чоловіка, лагідного сина, турботливого татуся, зятя, брата, хрещеного Олександра Анатолійовича АТАМАНЕНКА


Весна іде, життя вирує, а ми вже 40 сумних днів без тебе, і ніхто у це повірити не може. Ти далеко від нас і не чути твоїх лагідних слів, мудрих порад, і ніхто не посміхнеться твоєю усмішкою. Ти був людиною з великим добрим серцем, тяжко стало жити без тебе. Час не загасить біль важкої втрати. Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю і завжди будемо згадувати тебе. Земля тобі хай буде пухом та Царство Небесне.


У глибокій скорботі вся родина



8 лет, как тебя нет с нами

31.10.1972-06.05.2003 гг.

Анатолий Иванович БОРОВСКИЙ


Спи спокойно и долго нас жди. В наших сердцах ты остался навсегда.


Папа, брат Владик с семьёй, родные, близкие, друзья



10 травня минає 5 років, як не стало з нами нашого чоловіка, татка та дідуся Іларіона Анатолійовича ШАЩУКА


Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Кожен день — ти з нами. Царство тобі Небесне та вічний сон. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



8 травня минає 6 років, як пішов з життя Анатолій Іванович КАРПОВИЧ


Тепло душі твоєї залишилося разом з нами. Нехай свята земля дарує тобі вічний спокій. Пам’ять про тебе залишиться назавжди з нами. Царство Небесне тобі і вічний спокій.


Вічно сумуючі дочка, зять, син, невістка, онуки, всі рідні



7 травня — 5 років світлої пам’яті Миколи Васильовича КУСКОВСЬКОГО


Не чути голосу рідного, не видно добрих, милих очей. В душі у нас ти назавжди. Спи спокійно, ми всі тебе любимо, пам’ятаємо і сумуємо.


Дружина, дочки, онуки



12 травня — рік світлої пам’яті нашого дорогого Миколи Степановича ЛЯЩУКА


Пішов з життя дорогий, турботливий, працьовитий чоловік, батько, дідусь, прадідусь. Не стало радості і підмоги в домі. Рідний наш, як нам бракує твоїх порад, добрих слів і тепла. Будемо вічно любити, пам’ятати й згадувати. Царство Небесне тобі і вічний покій твоїй душі. Усі, хто знав Миколу Степановича, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою у цей сумний день.


У скорботі дружина і вся родина