РОЗПОЧАЛИ З 0:2…

РОЗПОЧАЛИ З 0:2…

\"РОЗПОЧАЛИНевдалим виявився старт футбольного клубу «Авангард» у чемпіонаті України серед аматорів. У неділю, 15 травня, у грі 3-го туру (календар складено таким чином, що «чорт ногу зломить» — ігри турів перемішані і розкидані), новоград-волинці поступилися ФК «Самбір» з однойменного міста на Львівщині — 2:0.
Як розповів капітан «Авангарду» Дмитро Горбаченко, котрий поки що перебуває поза грою через травму, команда в Самборі доволі сильна. До того ж, проти них новоградці не змогли виставити свій оптимальний склад. Далася взнаки й дальня дорога. Гравці «Авангарду», проїхавши шість з половиною годин, ледь не з автобуса вийшли на поле. Тож, у дебюті гри, коли й було вирішено долю матчу, мала місце недостатня концентрація і розгубленість.
М’ячі у ворота «Авангарду» влетіли після розіграшу стандартних положень — штрафного удару й подачі з кутового — на 10-ій та 12-ій хвилинах. «Горіти» у два м’ячі вже з самого початку — важке випробування для будь-якої команди. Відігратися за таких умов, звісно, можна, але це, мабуть, був не день «Авангарду».
— Так склалося, що грали практично без нападу. Хто — травмований, хто — в силу інших причин не зміг взяти участь у грі. Відіграв роль також фактор чужого поля, — не перекладаючи вину за поразку на конкретні персоналії, прокоментував побачене лідер фан-клубу «Град» Юрій Гнітецький.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА