Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській громаді

Станом на 27 січня у КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» з підтвердженим діагнозом на коронавірусну хворобу та запаленням легень перебуває 36 хворих. Із підозрою на коронавірусну інфекцію та запаленням легень — 12 хворих. У важкому стані — 11 хворих, у т.ч. 2 — на апараті ШВЛ. Загалом на стаціонарному лікуванні перебуває 48 пацієнтів, загальний стан хворих: від середнього — до вкрай важкого ступеня, — повідомляють у міськрайТМО.
«Серед жителів міста виявлено 2 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус та 7 нових випадків — серед жителів району», — повідомила 27 січня Леся Становська, заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
У повідомленні за 26 січня йшлося, що протягом минулої доби серед жителів міста виявлено 3 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.
Днем раніше повідомили, що серед жителів міста виявлено 12 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Протягом звітної доби від ускладнень коронавірусної інфекції померли два жителі міста 1961 р.н.
Станом на 27 січня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 124 особи з лабораторно підтвердженим випадком COVID-19 (на 26 січня була 251 особа; на 25 січня — 306).
Шановні жителі громади, бережіть себе та рідних! Дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до свого сімейного лікаря!
За матеріалами міськрайТМО і міської ради