«АВАНГАРД» — У ПІВФІНАЛІ КУБКА ОБЛАСТІ

«АВАНГАРД» — У ПІВФІНАЛІ КУБКА ОБЛАСТІ

АЛЕ ФУТБОЛІСТИ ДОСІ ГРАЮТЬ «НА ХРЕСТИК»
Услід за житомирською командою СДЮШОР і «Нивою» з Бердичівського району ФК «Авангард» прибрав зі свого шляху до обласного кубка ФК «Стрибіж» із однойменного села, що в Червоноармійському районі.
Виїзна гра, що пройшла минулої суботи, закінчилася перемогою новоградців — 3:2. На рідному стадіоні, за присутності численної публіки, більша частина якої не встигла подивитися матч із початку, оскільки організатори розпочали його на 15 хвилин раніше анонсованого часу, авангардівці невимушено ще раз переграли команду зі Стрибожа.
Рахунок 5:2 цілком відповідає перебігу подій на полі. У першому таймі ворота гостей вразили Олександр Загривий і Андрій Диняк. Ще один гол на користь «Авангарду» «подарував» гравець «Стрибожа», котрий зрізав м’яч у власні ворота. Гості відповіли одним результативним ударом.
На початку другої 45-хвилинки суперник новоградців скоротив відставання в рахунку — 3:2. Але два голи Андрія Диняка закріпили логічну перевагу «Авангарду».
Суперник нашої команди по півфіналу — «Прес» із міста Радомишль. Перша гра відбудеться 1 червня, на виїзді, матч-відповідь — 4 червня. Про час початку — слідкуйте за афішами. Другий фіналіст обласного кубка визначиться в парі СК «Коростень» — ФК «Бердичів». У першому матчі перемогли коростенці з рахунком 3:1.
Найближчим часом, 29 травня, новоградців очікує гра у чемпіонаті України — виїзд до традиційно непоступливого у домашніх стінах «Одека» з містечка Оржів, що на Рівненщині. Чи буде в наших футболістів достатньо мотивації, щоб дати бій, — сказати важко, адже джерела, наближені до команди, повідомляють, що з футболістами досі не розраховуються за проведені матчі. Тобто, грають у борг, або, як кажуть у народі, «на хрестик».
Тим часом у нашій групі зміцнив лідерські позиції ФК «Самбір», який удома розгромив ФК «Збруч» — 4:0. Команда з Самбора виглядає явним фаворитом, набравши максимум очок у трьох стартових іграх.
«Збруч», у свою чергу, теж набрав перші три очки. Вдома команда з Хмельниччини перемогла житомирський «Арсенал» — 3:0. Багатообіцяючою виглядає боротьба за друге місце — наразі шість команд, серед яких і «Авангард», — мають по три залікових пункти.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА