ЗВЯГЕЛЬСЬКІ БОРЦІ — ЧЕМПІОНИ ОБЛАСНИХ ЮНАЦЬКИХ ІГОР!

ЗВЯГЕЛЬСЬКІ БОРЦІ — ЧЕМПІОНИ ОБЛАСНИХ ЮНАЦЬКИХ ІГОР!

Шості літні юнацькі спортивні ігри Житомирщини з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 1994-96 років народження завершилися тріумфом для юнацької збірної міста та дівочої районної. Обидві стали першими за підсумком змагань у командних заліках.
Як розповів один із тренерів місцевої школи вільної ­боротьби Анатолій Ясиневич, найбільший внесок у загальнокомандну перемогу належить Богдану Струсу (категорія 54 кг), Артему Хмарському (58 кг) та Ігорю Приймаку (63 кг), котрі вибороли перші місця у своїх вагових категоріях.
Олег Суходольський і Владислав Медушевський — другі, Артур Бурнутян, Роман Місюра, Сергій Шостак — треті.
Серед кращих у районній дівочій команді — Марія Саргсян (перше місце), Валентина Лавренчук, Юлія Лісовська, Ліля Сокірко (другі місця) та Віта Лісовська (третє).
Районна команда юнаків у загальному заліку — п’ята. Тут слід відзначити Олександра Груздюка, Араїка Бурнутяна і Максима Адамчука. Вони здобули другі місця. Сергій Ясиневич — третє.
Борчині, котрі представляли міську збірну, у підсумку опинилися на шостій сходинці турнірної таблиці. Серед них також є призери: Вікторія Ясиневич, Анастасія Петрівська та Юлія Назарова посіли треті місця.
Переможці змагань сформували збірну області, що взяла участь у Всеукраїнських літніх спортивних іграх (іншими словами — чемпіонаті України). Змагання пройшли 18-20 травня у Білій Церкві, на Київщині.
Тренери особливо відзначили досягнення Марії Саргсян, котра стала бронзовою призеркою. Дійшовши до фіналу, Марія боролася з сильною спортсменкою зі Львова, чемпіонкою Європи. Звягельчанка поступилася в обох періодах, але кожного разу лише в один бал.
Серед хлопців найвище місце (п’яте) — в Артема Хмарського, котрий теж доволі високо пройшов турнірною сіткою, боровся за потрапляння у призери, проте поступився.
Олег БРЮХАНОВ