ТЕПЕР НА ЗИМУ ОВОЧАМИ ЗАБЕЗПЕЧЕНА

ТЕПЕР НА ЗИМУ ОВОЧАМИ ЗАБЕЗПЕЧЕНА

одинока 75-річна пенсіонерка Євгенія Альфонсівна Тетеря, жителька Новограда-Волинського. Благодійну допомогу — декілька мішків картоплі, цибулі, буряків, моркви, капусти — літній жінці надав депутат обласної ради від Народної Партії, голова правління ПАТ ЕК «Житомиробленерго» Анатолій Левицький.
Як розповів помічник депутата Іван Неліпович, котрому було ввірено доставити все це добро за адресою, Анатолій Левицький вже другий рік поспіль отримує листи від Євгенії Альфонсівни з проханням допомогти продуктами харчування. Торік привозили три мішки картоплі, нині — розширили асортимент.
— У Новограді теж зверталася за допомогою — не буду називати, до кого, — але поки що ні слуху, ні духу… Чула гарні відгуки про Анатолія Володимировича Левицького — понадіялася на його допомогу. І — недаремно, — спілкуючись із гостями, мовила пенсіонерка.
У Євгенії Альфонсівни — майже 39 років трудового стажу, її нинішня пенсія — 1120 гривень. Через проблеми зі здоров’ям літня жінка майже ввесь час проводить у квартирі. Коли потребує допомоги, — 3-4 рази на тиждень до неї приходить соціальний працівник, не забуває й сусідка. Щоб не так відчувалася самотність, жінка слухає дротове радіо й слідкує за новинами з місцевої й обласної преси.
Олег БРЮХАНОВ, фото Віктора ТИМОЩУКА