ДОПОМАГАЮТЬ ТИМ, ХТО ЦЬОГО НАЙБІЛЬШЕ ПОТРЕБУЄ

ДОПОМАГАЮТЬ ТИМ, ХТО ЦЬОГО НАЙБІЛЬШЕ ПОТРЕБУЄ

До нашої редакції неодноразово звертаються новоград-волинці з проханням висловити свою вдячність благодійному фонду «Древляни», що вже багато років працює, виконуючи свою гуманну місію, на теренах Житомирщини і нашого міста зокрема. На минулому тижні таку допомогу дитячим одягом, солодощами та продуктами отримав Будинок дитини, лікарня, сімї, де виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями.
З проханням подякувати фонду «Древляни» до нас звернулася 15-річна Тетянка Шевчук. Нині, після складної операції, дівчинка не могла рухатися, перебувала у гіпсі. Але, отримавши спеціальний пристрій для ходіння, тепер може самостійно пересуватися, що знову дарує їй радість життя.
Так само вдячна фонду і мама та рідні дворічного Вані Мирончука, котрому особисто голова наглядової ради «Древлян» В’ячеслав Стасюк вручив дитячу коляску.
Ось таких звернень дуже багато, але на цьому благодійна місія в Новограді-Волинському фонду «Древляни» не завершується. Як нам стало відомо, найближчими днями представники цієї організації знову завітають до нашого міста, аби допомогти тим, хто цього найбільше потребує.
Лариса ГЕМБАРСЬКА