НАДІЯ НА ПРИЗОВУ ТРІЙКУ ТАНЕ З КОЖНИМ ТУРОМ...

Футбольний клуб «Авангард» зазнав другої поспіль поразки в чемпіонаті області. Поступившись у попередньому турі на домашньому стадіоні лідеру — клубу «Бараші» з Ємільчинського району, — наші футболісти не змогли розжитися турнірними очками й у виїзному матчі проти сусідів по турнірній таблиці — СК «Коростень».
Початок гри, щоправда, був за «Авангардом». Сергій Джус зробив рахунок зустрічі 0:1. Коростенці вирівняли становище, реалізувавши пенальті, а згодом — відзначилися ще двічі. У підсумку — 3:1, і «Авангард» із 16 очками після 11 ігор залишається на п’ятому місці.
Четвірка лідерів першості у цьому турі не відчула проблем, синхронно здобувши перемоги і ще більше зміцнивши свої позиції. На вершині турнірної таблиці, як і раніше, перебуває ФК «Бараші» (28 очок). Другий — ФК «Бердичів» (26 очок). Також відірвалися від авангардівців житомирський «Арсенал» (21 очко) і СК «Коростень» (19 очок).
До завершення обласного чемпіонату (під егідою Ю.Я.Опанащука) «Авангарду» залишається зіграти три матчі: на виїзді — проти ФК «Радомишль» та «Зорі-Енергії» (Романів), вдома — проти ФК «Бердичів». До слова, один клуб із цієї трійки — ФК «Радомишль» — на дві останні виїзні гри не з’явився, подарувавши таким чином суперникам по три очки без боротьби. Домашні ігри за участю цієї команди, включаючи матч проти «Авангарду», поки що перенесені на невизначений термін.
Олег БРЮХАНОВ