СЕРГІЙ ХОМ’ЯК — ЗНОВУ НАЙВЛУЧНІШИЙ

СЕРГІЙ ХОМ’ЯК — ЗНОВУ НАЙВЛУЧНІШИЙ

З нагоди 20-ої річниці створення Товариства сприяння обороні України та з метою популяризації стрілецького виду спорту Новоград-Волинською районноміською організацією ТСОУ було проведено районні та міські змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки.
У районних змаганнях, що відбулися 5 жовтня, взяли участь 17 команд, кожна з яких складалася із трьох чоловік. Перемогу здобула команда Новороманівської ЗОШ, яка за підсумками стрільб набрала 133 бали (голова первинної організації Ф.С.Нюкало). Друге місце посіла команда Токарівської ЗОШ — 114 балів (голова первинної організації Ю.П.Чижевський). Третє місце — у команди Броницькогутянської школи (99 балів, голова первинної організації (Ю.І.Корольчук).
В особистому заліку найкращим стрільцем серед представників районних команд став Михайло Васильчук із Броницької Гути (56 балів). На другому місці — Павло Лук’янчук (Красилівська ЗОШ), на третьому — Віталій Колесник (Федорівська ЗОШ).
Наступного дня у влучності змагалися міські команди, що представляли 10 навчальних закладів. Упевнену перемогу, з великим відривом від найближчого конкурента, здобула команда Новоград-Волинського колегіуму в складі Олександра Смоляра, Сергія Хом’яка і Євгенії Панової. Колегіанти на трьох вибили 206 балів. Тренер команди — викладач колегіуму з предмету «Захист Вітчизни» Олександр Іванов.
На другому місці розташувалася команда ЗОШ №9. Учні дев’ятої школи під керівництвом тренера команди Юрія Ковальчука набрали 155 балів. 127 балів і третє місце — у команди ЗОШ №5 (тренер Анатолій Тарасенко).
В особистому заліку вже вкотре не було рівних учню колегіуму Сергію Хом’яку (77 балів). На чотири бали менше вибив його колега по команді Олександр Смоляр. Ілля Сидорчук (ЗОШ №5) із 61 балом посів третє місце.
Переможців районних і міських змагань у особистому заліку нагородили медалями і грамотами ТСОУ. Команди-переможниці були удостоєні грошових нагород і дипломів ТСОУ. Тренери команд-переможниць отримали пам’ятні кепки з емблемою ТСОУ.
Новоград-Волинська районноміська організація ТСОУ висловлює вдячність директору колегіуму К.Д.Сідлецькій та викладачу О.О. Іванову за сприяння і допомогу у проведенні змагань.
Підготував Олег БРЮХАНОВ