«ЗОРЯ-ЕНЕРГІЯ» ДАЄ «АВАНГАРДУ» ЕНЕРГІЇ НА ЧЕТВЕРТЕ МІСЦЕ

Зігравши внічию у виїзному матчі проти «Зорі-Енергії» з Романова (0:0), ФК «Авангард» наблизився до четвертого місця в турнірній таблиці чемпіонату області, що проводиться федерацією Ю.Я.Опанащука. Відставання від СК «Коростень», який поки що перебуває на четвертій сходинці, скоротилося до мінімуму, оскільки коростенський клуб зазнав штрафних санкцій — мінус 3 очки за порушення регламенту у грі проти тієї ж таки «Зорі-Енергії».
До завершення чемпіонату новоградцям залишається провести лише один матч, але, ймовірно, що він не відбудеться, і перемогу віддадуть «Авангарду». Річ у тім, що суперник — ФК «Радомишль» — майже все друге коло не з’являється на ігри, даруючи таким чином суперникам технічні перемоги. Є підстави очікувати, що так буде й у випадку з новоградським клубом.
А чемпіоном області в цьому сезоні став ФК «Бараші» з Ємільчинського району. Щоправда, як вже не раз згадувалося, в нашій області одночасно діє дві федерації футболу. Тож, обласних чемпіонів на Житомирщині в цьому році буде два! У цьому сенсі цікавим був би, так званий, «золотий матч». Щоб виявити, чий же чемпіон крутіший.
Олег БРЮХАНОВ