ПОЇЗДІВ ЧЕРЕЗ НОВОГРАД НЕ БУДЕ ДО 1 ГРУДНЯ…

ЩОПРАВДА, ВПРОДОВЖ ЛИСТОПАДА ПРИЗНАЧЕНО ДЕКІЛЬКА РЕЙСІВ ДО КИЄВА
Ймовірно, новоград-волинці невдовзі підзабудуть, як це від’їжджати та повертатися до міста залізничним транспортом. Нагадаємо, з 1 червня з напрямку Коростень-Новоград-Волинський-Шепетівка були зняті денні потяги, а з 16 вересня — сюди взагалі не курсує жоден із пасажирських потягів дальнього слідування. Це пов’язано з проведенням ремонтно-будівельних робіт у рамках підготовки господарства «Укрзалізниці» до Євро-2012. Спочатку інформаційні повідомлення на вокзалі попереджали пасажирів, що потяги слідуватимуть іншими напрямками з 1 червня до 1 вересня, згодом цей термін подовжили до 1 листопада, а зовсім недавно з’явилися нові оголошення: потягів через Новоград, крім приміських, у регулярному сполученні не передбачається до 1 грудня…
Тобто, у зв’язку із ремонтними роботами на ділянці Київ-Коростень-Шепетівка, поїзди №№43, 44, 99, 100, 111, 112, 133, 134, 169, 170, 823, 824 — всі ті, що раніше щоденно курсували через Новоград-Волинський, — іще щонайменше місяць слідуватимуть по маршруту Київ-Козятин-Шепетівка.
Натомість, у розклад на цей період призначено декілька разових рейсів, тільки в напрямку Києва. Оскільки, як показує практика, ситуація із поїздами через Новоград упродовж останніх півроку не піддається жодним прогнозам, розклад їх руху не друкуємо, а радимо потенційним пасажирам завчасно уточнювати необхідну інформацію безпосередньо на вокзалі або ж за телефоном: 5-52-55.
Олег БРЮХАНОВ