ХРОНІКА 46/2011

ХРОНІКА 46/2011

ГОП-СТОП...
29 жовтня, близько 3-ї години ночі, двоє п’яних молодиків напали на перехожого біля аптеки в районі «Болгарбуд», побили, забрали куртку, мобільний телефон і втекли. Один із нападників — вже під вартою і чекає результатів кримінальної справи.
БОНІ І КЛАЙД-2011
31 жовтня, о 23 годині, 50-ти річна жителька села Броницька Гута, раніше судима за крадіжки, проникла у сільський магазин і «скупилася» на суму 880 грн. У магазин «покупателька» зайшла вільно — двері були причинені... Виявляється, годиною раніше, цей магазин відвідав 28-річний односельчанин. Хильнувши для сміливості, чоловік, зірвавши замок на дверях, проник у магазин і «отоварився» на 960 гривень.
Злодіїв затримали, порушили кримінальну справу.
ПОРАНЕНО ДИТИНУ
31 жовтня місцевий житель вирішив почистити вдома мисливський обріз. Стався випадковий постріл, у результаті чого була поранена 12-річна дівчинка, котра­ забігла у той момент до кімнати. Незареєстровану зброю у горе-мисливця було вилучено працівниками міліції і заведено кримінальну справу.
МОБІЛЬНИЙ СЕРІАЛ
1 листопада 24-річний мешканець села Кам’янки, нещодавно прибувший із місць позбавлення волі, викрав у свого батька мобільний телефон «Самсунг» вартістю 1200 гривень і продав його. Але на вилучені кошти довго сину гуляти не прийшлося, його затримали і порушили кримінальну справу.
КВИТОК В ОДИН БІК
9 листопада, близько 21.30, їдучи в бік Рівного, водій мікроавтобуса VW, місцевий житель, 82 р.н., вчинив зіткнення з причепом автопоїзда, що ­стояв на узбіччі в попутному напрямку. Внаслідок ДТП, пасажир мікроавтобуса, 72 р.н., загинув на місці пригоди. За фактом аварії порушено кримінальну справу, ведеться розслідування.
ЗНИК ДАХ
13 листопада, вночі, зник шиферний дах із приміщення ферми у селі Токарів. Всі підозри падають на двох жителів села. За даним ­фактом порушено досудову справу і проводиться слідство.
Чергова частина Новоград-Волинського МВ УМВС