УДППЗ «УКРПОШТА» СПІЛЬНО З ДП «ПРЕСА» ОГОЛОШУЄ АКЦІЮ З ДОБРОЧИННОЇ ПЕРЕДПЛАТИ «ПОДАРУЙ ДИТИНІ РАДІСТЬ ЧИТАННЯ!»

Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» спільно з Державним підприємством з розповсюдження періодичних видань «Преса» закликають усіх небайдужих людей долучитися до акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», що триватиме впродовж листопада-20 грудня 2011 р.
Мета акції — передплатити якомога більше друкованих видань дитячої тематики для соціальних закладів, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.
Беручи участь в акції, ви своїм добрим вчинком не лише привертаєте увагу широких громадських кіл до проблем дитячих соціальних закладів, а й даєте можливість обездоленим дітям читати газети та журнали, а отже, — розвиватися.
Кожен учасник акції матиме змогу на свій розсуд передплатити одне чи кілька вітчизняних видань (дитячої та юнацької тематики) на 2012 рік для будь-якого закладу по всій території України.
Оформити доброчинну передплату можна в найближчому до вас поштовому відділенні, де ви знайдете інформацію про дитячі заклади регіону та України загалом, найповніший перелік видань дитячої тематики тощо. Також оформити передплату за допомогою послуги «Передплата он-лайн» можна на сайті ДП «Преса» www.presa.ua.
Детальніше про акцію можна дізнатися на веб-порталі Укр­пошти (www.ukrposhta.com) в розділі «Акції та конкурси». Перебіг акції та її результати висвітлюватимуться на сайті Житомирської дирекції, сайті ДП «Преса», у газеті «Поштовий вісник» та інших ЗМІ та за тел.: 5-20-27, 5-30-65.
Наприкінці 2010 р., коли вперше було оголошено подібну акцію в Україні, завдяки добрій волі багатьох людей, а також поштовиків, як найактивніших учасників, для дитячих соціальних закладів передплачено понад 70000 примірників різноманітних видань.
Тож сподіваємось, що цього року вдасться досягти ще кращих результатів і подарувати радість читання багатьом дітям.
Ваша небайдужість — ­щаслива посмішка дитини!
Відділ маркетингу та продажу послуг Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта»