ХРОНІКА 48/2011

ДАІ ІНФОРМУЄ
16 листопада, близько 17 години, у місті Баранівка, по вулиці Першотравневій, водій автомобіля «Рено», 1979 р.н., наїхав на пішохода, котрий сидів на проїжджій частині. Постраждалий, 1972 р.н., був у стані алкогольного сп’яніння і загинув на місці пригоди від отриманих тілесних ушкоджень. За даним випадком порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.
26 листопада, біля 20 години, водій BMW, місцевий житель, 1979 р.н., рухався по вул.Герцена в сторону мікрорайону «Дружба». Перевищивши встановлену швидкість на небезпечній ділянці дороги, під час заносу, лівою частиною автомобіля вчинив наїзд на жінку-пішохода, 1951 р.н., котра йшла по узбіччю у попутному напрямку. Постраждала від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці. Водій із місця пригоди зник. У ході проведення розшукових заходів його особу встановлено і порушено кримінальну справу.
Чергова частина Новоград-Волинського МВ УМВС

ВСЬОМУ ВИНОЮ — ВІДЧИНЕНА КВАТИРКА...
Саме через відчинені кватирки 40-річний уродженець Новограда-Волинського, нині житель Києва, пробирався в оселі. Злодій здійснював напади саме тоді, коли господарі були вдома, — влаштовував бійку і вимагав гроші. У ході розшукових дій міліції нападника затримано. Проводяться заходи з перевірки його причетності до інших злочинів.
«ТАКА КОРОВА ПОТРІБНА САМИМ…»
23 листопала, вночі, з хліва жительки села Кикова невідомі вивели корову. Прохання до всіх, кому щось відомо про місцезнаходження тварини, повідомити до відділення міліції.
НЕ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ
24 листопада неприємно закінчилася вечеря жителів смт.Городниця. Чоловік згвалтував свою товаришку по чарці. Зловмисника ­затримано, і, як виявилося, він раніше був судимий за згвалтування. Ведеться слідство.
П.КОПТІЙЧУК, заступник начальника МВ УМВС