КОМП’ЮТЕРНИЙ КЛАС — НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДО ЮВІЛЕЮ ШКОЛИ

КОМП’ЮТЕРНИЙ КЛАС — НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК ДО ЮВІЛЕЮ ШКОЛИ

Свято Першого дзвоника для школярів та педагогічного колективу Новоград-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 вдалося на славу. До нього по-особливому готувалася як сама школа, оновлена та причепурена, так і учні та вчителі, святково вдягнені та усміхнені. Діти до Дня знань провели концертну програму: декламували вірші, співали й танцювали. З особливою цікавістю учасники урочистої лінійки слухали виступ першокласників. Та й почесні гості не обійшли увагою таке гарне дійство. На запрошення міського голови Загривого В.І. прибув привітати юних новоград-волинців та педагогів із початком нового навчального року Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Він побажав учням бути успішними, бути лідерами, йти вперед, долаючи життєві перешкоди. На честь 90-річного ювілею навчального закладу керівник парламенту пообіцяв подарувати школі-ювіляру сучасний комп’ютерний клас.
Володимир Михайлович пам’ятав про свою обіцянку. І от нещодавно, 28 листопада, директору школи Мельнику Віктору Кузьмичу було вручено документи на комп’ютерний комплекс для проведення­ уроків із застосуванням новітніх інформаційних технологій. На фото: нову техніку тестує директор школи, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист В.К.Мельник. Як пояснив він пізніше: «Це сучасне обладнання — своєрідне заохочення учнів школи і подяка колективу вчителів за сумлінну працю». Одне із завдань міської влади, це — дбати про те, щоб навчальний процес у школах проходив у нормальних умовах, щоб учні мали хороші підручники й сучасні засоби навчання. Комплекс, подарований школі, — це нові офісні столи, комп’ютерний клас на 5 учнівських та 1 вчительське місце, локальна мережа та набір програм для вивчення алгебри, геометрії, хімії, біології, географії, ОБЖ, трудового навчання. Він не буде музейним експонатом, ним користуватимуться учні всіх класів.
Дирекція, весь педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру вдячність Голові Верховної Ради України Володимиру Литвину та міському голові Володимиру Загривому за подарунок, за сприяння розвитку освітнього закладу. Бажаємо Вам та Вашим родинам добра, радості, натхнення!
Л.КОНОНЧУК, голова батьківського комітету школи