ВИНОЮ ВСЬОМУ — ЦИГАРКА

Як не прикро, але на даний час пожежі в нашому районі продовжують завдавати мешканцям великих матеріальних збитків та забирати людські життя, а особливо — життя любителів відпочивати в ліжку з непогашеною цигаркою.
Так, 24 листопада, близько десятої години ранку, надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Велика Горбаша Новоград-Волинського району.
Під час гасіння даного будинку підрозділ пожежно-рятувальної служби виявив у веранді труп господаря оселі, котрий проживав самотньо та зловживав спиртними напоями, а відтак лягав відпочивати в ліжко з непогашеною цигаркою. Проведеною перевіркою за даним фактом пожежі було встановлено, що причина пожежі — необережне поводження з вогнем під час паління господарем.
Шановні громадяни! Державний пожежний нагляд звертається до вас! Будьте обережні при поводженні з вогнем. Не лягайте відпочивати в ліжко з непогашеною цигаркою, а особливо — після вживання великої кількості спиртного. Пам’ятайте, що таке нехтування, як необережність при палінні, призводить до трагічних випадків — загибелі.
Пожежно-рятувальна служба СДПЧ-10