«КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ» У ШОСТІЙ ШКОЛІ

«КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ» У ШОСТІЙ ШКОЛІ

2 грудня у ЗОШ №6 відбулись військово-спортивні змагання «Козацькі розваги», учасниками яких стали команди старшокласників, а також команда батальйону управління 30-ої окремої механізованої бригади.
\"«КОЗАЦЬКІ
Відкрила змагання директор школи Н.М.Кирчун, котра привітала школярів, їхніх наставників та гостей-військовослужбовців зі святом — 20-ою річницею створення Збройних сил України.
Щоб стати переможцем, потрібно було не тільки якнайкраще проявити себе під час спортивних і військово-прикладних видів змагань, а й запропонувати глядачам і журі цікаво зрежисований номер художньої самодіяльності, гідно пройти урочистим маршем з піснею, продемонструвати відповідну форму одягу, емблему команди, взяти участь у конкурсі на приготування козацької страви.
Крім цього, учасники спробували свої сили у підтягуванні, підніманні гир, перетягуванні канату тощо. Цікавим для юнаків стало те, що були й конкурси суто військового спрямування — розбирання й складання автомата, спорядження магазину, одягання спецзасобів захисту.
Рішенням суддівської колегії перемогу здобула команда десятого класу. В цілому свято про-йшло організовано, команди творчо і з гумором підійшли до участі в конкурсах. Від Новоград-Волинської районно-міської організації Товариства сприяння обороні України переможці й призери отримали грамоти й солодкі подарунки.
Новоград-Волинська районно-міська організація ТСОУ