ЙОГО КОЗИР — ШВИДКІСТЬ

ЙОГО КОЗИР — ШВИДКІСТЬ

Учень Новоград-Волинської гімназії Анатолій Корнійчук виявився найспритнішим на міжнародному турнірі з легкої атлетики, що відбувся в останні дні листопада в Івано-Франківську. Щоб подолати дистанцію 60 метрів, юнаку знадобилося всього 6,8 секунди — результат кращий, аніж на перший дорослий розряд. До слова, середня швидкість бігуна-переможця склала майже 32 км/год.
Місцевий тренер із легкої атлетики Олександр Універсал не може натішитися успіхами свого вихованця. На сьогодні, за словами тренера, Анатолій Корнійчук — найшвидший спринтер Житомирської області серед школярів і входить до трійки кращих серед дорослих. До того ж, у рейтингу бігунів України 1994 року народження, сформованому за підсумками вересневого чемпіонату, Анатолій Корнійчук посідає досить високу восьму позицію.
Учасниками звітного турніру, на якому звягельчанину вдалося підкорити чемпіонську вершину, переважно стали представники західноукраїнських областей, а також легкоатлети з Польщі та Молдови. Переможці й призери отримали грамоти, медалі й грошові винагороди. «Загалом і організація турніру, і спортивний рівень були на висоті», — зазначив тренер Олександр Універсал.
Олег БРЮХАНОВ