ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У МІСЬКОМУ ФОТОКОНКУРСІ «РІДНИЙ КРАЙ – МОЄ ПОЛІССЯ»

У рамках обласного звітного фотоконкурсу і фотовиставки в місті оголошено конкурс «Рідний край — моє Полісся». Метою фотоконкурсу є розвиток фотомистецтва, виявлення і підтримка нових талановитих майстрів. Організатори фотоконкурсу — управління культури і туризму Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирський обласний центр народної творчості, обласна організація національної спілки фотохудожників України, відділ культури і туризму Новоград-Волинської міської ради.
До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі фотомайстри та аматори міста. Критерії оцінки — максимальне розкриття теми, задумки, ідеї, технічне виконання. Журі проводить відбір кращих фоторобіт для участі їх в обласному фотоконкурсі та фотовиставці. Лауреати міського конкурсу нагороджуватимуться дипломами та грошовими преміями у розмірі: 100 гривень за перше І місце, 70 гривень — друге місце та 50 гривень — третє місце. Організаційний комітет міського конкурсу залишає за собою право відібрати цікаві за темою роботи для використання їх у друкованих виданнях (фотоальбоми, календарі, путівники тощо).
Журі обласного етапу конкурсу відбирає 8 кращих робіт, що будуть представлені в конкурсі. З відібраних робіт шляхом таємного голосування (за кількістю набраних балів), журі визначає трьох переможців у кожній із трьох номінацій — пейзаж, портрет, жанрові сцени.
На конкурс приймаються фотографії розміром 25х38 см, без рамок та паспарту. Один автор може подати до 5-ти робіт. На звороті кожна робота підписується тільки псевдонімом. Окремо у конверті подається інформація про автора (П.І.Б., телефон, адреса). Роботи та дані про автора подаються або надсилаються у відділ культури і туризму міської ради (м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №45, 11701).
Останній термін подачі робіт — 20 листопада 2008 року. Довідки за телефоном: 5-51-13.
Відділ культури та туризму міської ради