ХРОНІКА 50/2011

ПРО ПОЧАТОК РЕВІЗІЙ
Об’єднаний міськрайонний контрольно-ревізійний відділ в м.Новоград-Волинський, Новоград-Волинському та Червоноармійському районах повідомляє, що на виконання плану роботи Держфінінспекції України, розпочаті ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності територіальних підрозділів Пенсійного фонду України в частині правильності призначення пенсії, допомог і компенсацій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та обгрунтованості видачі документів, що слугували підставою для призначення пенсії, допомог і компенсацій за період з 01.01.2009 по 01.12.2011 року.
У зв’язку з цим, кому відомі факти незаконної видачі документів, що слугували підставою для отримання посвідчень учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та призначення пенсії, допомог і компенсацій, просимо вас повідомити про це за телефоном довіри КРУ в Житомирській області:
0-22-46-34-01.
О.М.СУЛІМКО, начальник відділу

ЗАЧИНИВ ДВЕРІ — ВСЕ НА МІСЦІ
В ніч із 5 на 6 грудня у жителя села Кикова невідомі, зайшовши у незачинену веранду, викрали велосипед. Вартість збитку господар оцінив у 200 гривень. А якби двері були зачинені?..
Нелегким виявився день 7 грудня у «шукачів» металу. На одній із дачних ділянок масиву «Ветеран» поцупили 10 металевих стовпчиків вагою 10 кг кожен. Вартість збитку господаря становить 540 гривень.
П.КОПТІЙЧУК, заступник начальника МВ УМВС

ЗНИК З МІСЦЯ ПРИГОДИ
11 грудня, о 18.45, на автотрасі «Київ-Чоп» водій автомобіля «Caddy», сріблястого кольору, в районі села Броники скоїв наїзд на жінку, 1980 р.н., яка прямувала по пішохідному переходу. Водій з місця пригоди зник, а постраждала з отриманими тілесними ушкодженнями ­доставлена у травматологічне відділення міськрайТМО. ВДАІ Новоград-Волинського МВ просить всіх, кому відома будь-яка інформація щодо обставин даного ДТП, звернутися за адресою: вул.І.Франка, 3-а, (ВДАІ) або за тел.: 102, 5-22-25 (цілодобово), 5-60-17.
ПЕРШИЙ СНІГ...
7 грудня на автодорозі «Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів» водій буса VW, не впоравшись із керуванням на слизькому асфальті, з’їхав у кювет, в результаті чого чотири пасажири отримали тілесні ушкодження.
БУДЬТЕ ВВІЧЛИВИМИ!
Так водій автомобіля «Daewoo», рухаючись на перехресті вулиць Пушкіна-Шевченка-Лесі Українки, не поступився водію автомобіля «Chevrolet», що їхав по головній дорозі. В результаті чого — зіткнення.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник ДАІ Новоград-Волинського МВ