НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ У ЖИТТІ — ВПЕВНЕНІСТЬ, ЩО ТЕБЕ ЛЮБЛЯТЬ…

НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ У ЖИТТІ — ВПЕВНЕНІСТЬ, ЩО ТЕБЕ ЛЮБЛЯТЬ…

Пам’ятник закоханим у Санкт-ПетербурзіХоч і тепла видалася зима цього року, а життя доводить: тепла багато не буває! Особливо — душевного, яке запалює в наших серцях полум’яні жаринки, а в очах — закоханих бісиків. Пригадуєте вислів про те, що кохання — це змагання між чоловіком і жінкою за те, щоб принести один одному якомога більше щастя?!
Так от — саме час втілити свої пристрасні, ніжні, найкращі почуття на сторінках нашої газети. Вже стало доброю традицією для закоханих новоград-волинців (і не тільки, бо жодних обмежень у кордонах, часі та віці ми не встановлювали!) до Дня святого Валентина надсилати на адресу редакції свої «валентинки» — невеличкі за змістом освідчення.
Тож, починаючи з наступного номера, ми оголошуємо старт для Пошти закоханих. Часу залишається все менше — 14 лютого не за горами, а гарячі почуття, щиро віримо, палають у ваших серцях і буквально благають про те, аби увесь світ про них дізнався! Єдина умова: «валентинка» має бути написана вами особисто, «штамповані» віршики на поштових листівках прийматися не будуть. Дозвольте своєму серцю говорити і не забувайте, що любов робить людей митцями. Чекаємо на вашу ексклюзивну творчість!
Юлія КУПІДОНЧИК